Postřikovače nesené

Postřikovače nesené

Nesené postřikovače AKP mají stabilní rám, na kterém je umístěná úzká nádrž, vybavena nádrží na proplach a nádrží na mytí rukou. Samozřejmosti je také míchací a proplachovací tryska a stavoznak. Nabízíme Vám nesené i tažené traktorové postřikovače od výrobce TAD-LEN a Skotarek. V naší nabídce naleznete samojízdné postřikovače , tažené postřikovače a nesené postřikovače pro ošetření větších ploch, rosiče do vinic a sadů a také ruční a zádové postřikovače pro sady a zahrady. Stroje pro sklizeň, setí a zpracování půdy.


Postřikovače nesené

Rotační žací stroje - m, 3. Mulčovače - drtiče - m, 5. Obraceče píce od m, 6. Shrnovače píce od m, 7. Secí stroje a secí kombinace, 8. Talířové brány až m, 9. Libor Macháček, Palackého. Nástavbové postřikovače. Rosiče nesené 1- 5litrů. Využívají je především drobní farmáři a zemědělci.


Základními částmi těchto postřikovačů je nádrž, nádrž na čistou vodu, rozvod postřiku a ramena. Mohou být vybaveny ocelovými nebo hliníkovými rameny s manuálním nebo hydraulickým skládáním. Nesené i tažené postřikovače , ale také rosiče a veškerou zemědělskou techniku dodáváme do celé ČR Regionální prodejci v ČR: Ing. NESENÉ POSTŘIKOVAČE Řada EKO - Pro malé a střední podniky, vyniká svou jednoduchostí, dilná nádrž, ramena složená do obdelníku manuálně, ruční nastavení výšky postřikování. Armatura ramen z kyselinám odolného kovu.


Postřikovače nesené

Xter B je plodem roků výzkumu a vývoje v úzké spolupráci se zemědělci: dnes je to nejmodernější řada nesených postřikovačů zaměřených na uživatelskou. Plošné postřikovače PZS a PZLS od firmy PRODAG Zlín, s. Jsou určeny k plošnému ošetření rostlin pesticidními i nepesticidními přípravky, k plošnému hnojení kapalnými hnojivy. O NÁS Blog Prodejní doba Kontakty OBCHODNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Ceník dopravy. Jsou základním nástrojem pro pohodlný a efektivní výkon této práce.


Naše postřikovače se vyznačují robustní konstrukcí a spolehlivým provozem. Tato řešení umožňují snadné ovládání a díky konstrukci a. Naše firma se věnuje prodeji a servisu postřikovačů. Specializujeme se na postřikovače polské výroby: JAR-MET SKOTAREK (GAMA) PILMET Na stroje JAR-MET a SKOTAREK disponujeme skladem veškerých náhradních dílů. Trysky, zemědělství, tryska, postřikovač, postřikovače , náhradní díly, filtry S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Plošně nesené postřikovače PZLS firmy PRODAG Zlín, jsou moderní stroje s obsluhou i údržbou a velmi vysokou přesností postřiku.


Rozmetadla průmyslových hnojiv CONE od firmy PRODAG uspokojí i t. Všechny tyto stroje se schvalují v institucích, jako jsou Státní zkušebna zemědělské, lesnické a potravinářské techniky, Státní rostlinolékařskou správou a Ministerstvem dopravy a spojů ČR. Postřikovač UNIA EKO 612. Tyto postřikovače splňují přísné evropské normy ochrany životního prostředí.


Nesené plošné postřikovače Prodag PZS ST bez ramen jsou určeny k plošnému ošetření rostlin pesticidními i nepesticidními přípravky, k plošnému hnojení kapalnými hnojivy. Nás kontaktujte - - Zd. Moderní polyetylenové zásobníky oblého tvaru přispívají k dokonalému míchání a čištění. Zbytkové množství je minimální.


Zejména na menších plochách se přední zásobník ukazuje.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě