Požární hadice

V nabídce požárních hadic od topenilevne. Vyberte si z široké nabídky hasicí techniky a vybavte se špičkovým vybavením za skvělé ceny! Dostupné podkategorie pro kategorii Hadice. Izolovaná požární hadice je určena především pro profesionální a dobrovolné hasičské sbory jak pro zásah, tak sportovní účely. Savice se používají pro dopravu vody z vodního zdroje (káď, rybník, potok) k čerpadlu (PS PS 1 PS 18), jako tzv.


Na jednom konci savice je upevněn sací koš. Je značena dvěma barevnými proužky v pořadí. Fekální spojka pro sací hadice v zemědělství a požární technice. V naší nabídce najdete výzbroj a výstroj pro profesionální i dobrovolné hasiče, vybavení pro požární sport, vybavení pro mladé hasiče i předškolní minihasiče. Nabídka je doplněna o upomínkové předměty i hračky - vždy s hasičskou tématikou.


Vážení obchodní přátelé, zákazníci, nacházíte se na internetových stránkách THT, s. Tyto stránky Vám budou sloužit k orientaci v námi nabízených požárních armaturách a příslušenství, stejně tak Vám poskytnou přehled o cenách. Speciální nabídka polomasky MSA Advantage LS2se třemi páry filtrů. Doručování zásilek v době Koronaviru. Hadice , rukávy, mezikruží, vaky, dorazy, tyče, silentbloky, pryžové bloky, pogumování kovu, MP desky, aj. Zajišťujeme vysekávání pryžových těsnění a řezání vodním paprskem.


PVC hadic a příslušenství. Své uplatnění nacházejí požární hadice i jako součást hydrantových systémů v průmyslových objektech a stavbách občanské vybavenosti. Ve chvílích nejvyšší nouze jde o skvělé zařízení, které dokáže oheň dostat po rychlou kontrolu. Přihlášení k vašemu účtu.


Nová registrace Zapomenuté heslo. Ideálně vhodná pro elektrické nebo motorové pumpy, pro špinavou vodou. Slouží především k dopravě vody na požářiště. Eobchod s výrobky pro požární ochranu Perspekta.


Váš dodavatel komplexního sortimentu pro požární ochranu. První forma podobná dnešní „klasické“ požární hadici sahá do 17. Nevýhodou bylo, že těsnost hadice dosáhla až při používání. Těsnost zajistilo právě konopné vlákno, které díky vodě bobtnalo a tím vyplnilo mezery mezi vaznými body tkaniny.


Jsou využívany jednotkami profesionálních i dobrovolných hasičů. A navíc s poradenstvím a nabídkou služeb v oblasti požární ochrany. Potřebovat budete hasičské hadice do hydrantů nebo pro sportovní akce.


Požární hadice

Přenosné hasicí přístroje jsou povinné pro nové rodinné a bytové domy, ubytovací objekty nebo prodejny. English words for požární hadice include fire hose and firehose. Find more Czech words at wordhippo. Hadice B sportovní m se spojkami je určena zejména pro požární sporty. Vysokotlaká požární hadice DSTABILON HD - bez koncovek.


Certifikovaná požární hadice se spojkou za 7Kč. Ceník HP, požárních hadic a ostatní výzbroj PO. Hydrant s tvarově stálou hadicí D25. Nabízíme komplexní služby v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce. Pevné spojky, víčka tlakových.


Hadice se vyznačují vysokou odolností vůči změnám teploty. AKrychloupínací matice vyrobeny z hliníku. Hasmat – požární ochrana a bezpečnost Praha zajišťuje prodej, dodávky, montáže, servis, opravy a projektování požárních zařízení (hasící přístroje, hydranty, požární nátěry, požární ucpávky, požární dveře, požární hadice a další produkty z kategorie požární ochrana a požární bezpečnost).


Požární ochrana a bezpečnost.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě