Katalytické čistění vnitřku trouby

Například katalytické trouby mají speciální mikroporézní samočisticí povrch, jenž absorbuje vystříknutý tuk během pečení, a zabraňuje usazování tuku a nečistot na bočních stranách trouby. Při pečení na vyšší teploty nečistoty zoxidují, promění se na vodní páry a zcela zmizí. Pro dokonalé udržení čistoty je vhodné troubu čas od času na hodinu zahřát. Mnozí ale při vidině dlouhého drhnutí vnitřku trouby raději zaexperimentují.


Pokud patříte do této skupiny, zde jsou léty prověřené “babské“ rady. Ty doporučují na vnitřek trouby například prací prášek nebo sodu s teplou vodou. Další návod doporučuje nasypat do zašpiněné trouby sůl a nechat ji žárem.


Poradíme vám, jak vyčistit troubu od mastnoty a připálených kousků jídla, aniž byste na ní „nechali ruce”. Hledáte způsob, jak vyčistit troubu snadno a bez chemie? Dbejte také na opatrné čistění ovládacího panelu. Udržování vnitřku trouby v čistotě je velmi otravná činnost.


Katalytické čistění vnitřku trouby

Na stropě, zadní stěně ani na dně trouby navíc žádné katalytické panely nejsou, takže jednou za čas je stejně. Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se musí katalytické čištění používat po. Dobrý den, měla jsem let troubu Mora a tu jsme čistili vším možným :-), poté jsme zakoupili troubu Gorenje( bohužel) s katalytickým čištěním. Bylo to jemnější čištění,ale voda po čištění tekla dolů do prostor pod troubou. Trouba nás opustila po letech,díky konstrukční vadě.


Teď jsem nadšenou majitelkou. Kontrolujte, zda je kabel i zástrčka v pořádku. Ochlazuje elektronické komponenty a tím je chrání. Moderní a stylová trouba v elegantním designu z černého skla, energetické třídy A. Přednosti: systém ohřevu UltraFanPlus pro rovnoměrnou přípravu jídel, LED displej, zasouvatelná tlačítka, výkonný dvojokruhový gril, horkovzduch, kruhové topné těleso, ventilátor, minutka, katalytické čistění vnitřku trouby , snadno omyvatelné dveře, hladké a tiché zavírání. Do vnitřku trouby vložíte nádobu s 2ml vody, zapnete čistící program a po jeho dokončení vlhkou houbičkou setřete zbytky nečistot.


Katalytické čistění vnitřku trouby

Součástí balení jsou také teleskopické výstupy, rošt a dva plechy na pečení. Katalytické čistění vnitřku trouby. Snadno omyvatelné dveře. Zastavení horkovzdušného větráku při otevření dveří.


Chladící ventilátor Chladící ventilátor se spouští automaticky když je spuštěna trouba. Plechy dodávané s troubou: sm. Odejmutelné topné těleso pro snadné čistění.


Topné těleso je odebíratelné pro snadné čistění. Existují dva typy samočistících zařízení: katalytické a pyrolytické. Je výhodnější mít raději výsuvy, nebo katalytické čistění všech stěn? Týká se smaltovaných trub bez pyrolýzy a plynových trub z první generace. S dvojokruhovým grilem této trouby dosáhnete při grilování nejlepších výsledků snadno a rychle.


Díky systému ohřevu UltraFanPlus, který se vyznačuje extra velkým ventilátorem a speciálním vedením vzduchu, se budou vaše jídla připravovat rovnoměrně, kamkoliv je v troubě umístíte. Tato trouba vám dokonce pomůže s jejím čištěním. Přednosti: LED displej, zasunovací knoflíky, minutka, výkonný dvouokruhový gril, horkovzduch, kruhové topné těleso, ventilátor, katalytické čistění vnitřku trouby , snadno omyvatelné dveře, odebíratelné topné těleso pro snadné čistění , možnost. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Katalytické čistění vnitřku trouby

Doprava zdarma na tisíce produktů.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě