Lehčené pvc

Foamalite – desky z pěněného PVC – lehčené , volně vypěněné PVC. PVCP – polyvinylchlorid je jedním z nejpoužívanějších konstrukčních plastů v oblasti reklamy. Lze jej lepit i jednoduše obrábět a dělit. Jejich hlavní výhodou je nízká hmotnost a cena, možnost digitálního potisku a polepu samolepícími fóliemi. Díky UV stabilizaci již v základním provedení je možné použít tento materiál také v exteriéru.


Deplast je ekonomická varianta lehčeného PVC. Technické plasty Holoubek Protect Pardubice. Integrální lehčené desky PVC s extrémně pevným a tvrdým povrchem a hedvábně lesklým vzhledem. Desky je možno použít v reklamě všude tam, kde je vyžadován. Desky mají též výborné izolační a odhlučňovací vlastnosti.


Pokud potřebujete lehčené pvc , záclony, závěsy, garnýže, rolety, plisé, bytové doplňky nebo další dekoratérské doplňky do bytu, domu nebo kanceláře. Plexisklo nebo lehčené PVC je materiál ideální pro reklamu a designové prvky. V oblasti stavebnictví lze použít technické plasty, které zahrnují polyamidové tyče a bazénové polypropylenové desky. Umělohmotné měkčené PVC pásy, které jsou ideální jako pružná protiprůvanová výplň vrat. Deskové materiály z vypěňovaného PVC patří k tradičním materiálům pro výrobu reklamy a velkoformátový tisk.


V našem sortimentu najdete nejen bílé desky Forex classic, které se staly světovým standardem v této oblasti, ale také jejich ekonomickou variantu Production PVC Board. Jako lehčené desky jsou označeny deskové materiály, které mají buď polyuretanové, polystyrenové nebo voštinové jádro z tvrzeného papíru. Povrchová vrstva je tvořena tvrzeným chromokartónem (s různou povrchovou úpravou), pěněným PVC nebo houževnatým polystyrenem. Tyto desky jsou určeny pro interiérové a dekorativní aplikace, výstavy a expozice.


Umožňují digitální potisk a polep samolepicími fóliemi. Jedná se o deskový mat. Velkoobchomaloobchod kde najdete sudy, kádě.


Lehčené pvc

Nabízíme plastové květináče různých typů, barev a velikostí. Květináče kulaté, květináče hranaté, květináče závěsné, žardinky, obaly na květináče a květináče na noze, stojany plastové na květináče. PVC desky jsou vhodné pro polep. Jsou vhodné pro polep fóliovou grafikou, sítotisk nebo digitální potisk. Deskový materiál pro reklamu, výstavnictví a výrobu reklamních ceduli a stojanů.


Desky pak strojově rozřezáváme na frézce nebo řezacích stolech ZUND automaticky na požadované formáty nebo tvary. PVC lehčené desky tloušťky – mm FOAM-lite. Má oproti plným deskám výrazně nižší hmotnost a lepší mechanickou zpracovatelnost. Materiál je těžce hořlavý, samozhášivý.


Lehčené pvc

U bílých desek je garantována UV. JEDI Kunststofftechnik GmbH was founded in the mid 90s and has had its headquarters in Eitorf, North-Rhine Westphalia ever since. First-class plasticized PVC products, exceptionally high quality standards as well as specialist and qualified employees have been the basis for our international success up to today. Vyrábíme materiály a komponenty pro stavebnictví a signmaking.


Hliníkové profily, deskové materiály, LED komponenty. Jsme experti na světelnou reklamu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě