Postřikovače solo příslušenství

Příslušenství , Postrikovace- solo. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Postřikovače SOLO - Novinky!


Pokud máte zahradu nebo se staráre o ovocný sa pak Vás tato nabídka jistě zaujme. Představujeme Vám novinky mezi postřikovači SOLO , které ošetří rostliny a navíc ušetří Váš čas! Vybírat můžete hned z několika typů, dle toho který Vám bude vyhovovat nejvíce. Nabízíme Vám ruční postřikovače do objemu litrů. Pro větší množství roztoků můžete vybírat z postřikovačů Solo , které lze pro snadnou manipulaci nosit na zádech.


Ty lze dále rozdělit mezi ruční a motorové postřikovače. Mezi naše hlavní produkty patří postřikovače SOLO. Ty Vám nabízíme v nejrůznějších variantách a nechybí k nim ani potřebné příslušenství.


Při výrobě zahradní techniky SOLO , výrobce dodržuje všechny ekologické postupy, proto je naše technika šetrná k životnímu prostředí. Velice důležitá je také bezpečnost a jistě byste měli dbát na nošení. Vítejte v našem obchodě. K těmto pracím na zahradě je nevhodnější zahradní technika SOLO , se kterými je práce na zahradě snadná a pohodlná. Naše cena: 2Kč Kabel.


Seřadit: Od nejlevnějšího Od nejdražšího A - Z Z - A. Skladem - ihned k odběru. Naleznete zde trysky, nástavce na prodloužení, sady těsnění a další. Kryt postřiku SOLO kulatý, kompletní včetně trysky.


Postřikovače solo příslušenství

Vašeho motorového vysokotlakého postřikovače. Mohou se používat pouze náhradní díly a příslušenství , které jsou dodané a. Kvalitní výrobek pro profesionální využití. Akce ruční postřikovač Solo 402. Malý praktický postřikovač SOLO 4s objemem nádrže l. Dodáváme příslušenství pro postřikovače a rosiče od předních výrobců v oboru - SOLO a MAROLEX.


Zahradní postřikovače Solo jsou určeny k postřiku ovocných stromů, hubení škůdců a plevelů a hnojení trávníku a další zeleně. Minimální údržba, vysoký stříkací výkon, rovnoměrný rozstřik s vynaložením minimálního úsilí a nízká vlastní hmotnost díky použití vysoce kvalitních plastů odolných proti záření UV. Nedílnou součástí služeb. Ruční a zádové postřikovače. Různé druhy nástavců, prodlužovací a teleskopický trubek pomáhají při postřiku v nepřístupných nebo vyšších místech.


Kompletní sada trysek SOLO ks Vhodná pro postřikovače : 454546464642473P,4347. Běžná cena: 2Kč bez DPH. Obsahuje všechna těsnění pro uve. Zádové postřikovače Solo jsou vyrobeny z pevných lehkých plastů odolných proti UV záření. Tlakovací páka se dá nainstalovat vlevo nebo vpravo - dle potřeby obsluhy - levák nebo pravák.


K postřikovačům nabízíme i šikovné příslušenství : Pořídit si můžete sadu trysek, teleskopický nástavec pro pohodlnější práci, zvon na plevel a další pomocníky. Oválný kryt postřiku SOLO. Vidlicová tryska SOLO.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě