Posypový vozík gardena

Profilované kolesá ponúkajú optimálnu priľnavosť na všetkých povrchoch pri všetkých typoch aplikácie. Posýpací vozík XL má navyše kryciu dosku pre presný rozptyl v rohoch. Posuvný kryt je opatrený tesniacim okrajom, ktorý tesne uzatvára zásobník a zabraňuje sypaniu, keď vozík stojí. Profilovaná kola nabízí optimální přilnavost na všech površích při všech typech aplikace.


Sypací vozík XL má navíc krycí desku pro přesný rozptyl v rozích. Rozmetací kotouč distribuuje posypový materiál dokonale rovnoměrně a čistě. Krycí panel na rozmetacím kotouči umožňuje přesný. Veškeré informace o produktu. Posypový vozík Hecht 2je určený k aplikaci hnojiv, osiva a soli.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Vozík je vhodný pro aplikaci hnojiv,. Kúpte si posypový vozík HECHT 21 ktorý vám veľmi uľahčí prácu na vašej záhrade. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. From Generators to Rugs to Bedding. GardenaGermany 37views. Aurora vacation - Virtual.


Kola mají volnoběžnou funkci, což znamená, že vozík rozmetá pouze pokud je tlačen dopředu, nikoliv při tažení zpět. Všetky informácie o produkte. Na rukojeti lze dokonce nastavit. Rozmetací vozík ideálny ako rozmetač hnojív alebo posypových materiálov na stredne veľkých plochách.


Posypový vozík gardena

Jednoduché ovládanie pomocou rukoväti, možnosť. Vám poradí, ako vyberať Rozmetadlá. Můžete mít v pondělí 4. Roky mi to ležalo v garáži, odpadli skrutky s čím sa nastavuje dávkovanie. Michael Builds Recommended for you. How to make a Concrete Counter Top in hour!


Doporučeno pro travnaté plochy do cca 3m2. Vaše krstné meno Vaše priezvisko Vaša e-mailová adresa Príjemca e-mailu Doplňujúca správa Zhromaždené osobné údaje z toho formuláru podliehajú predpisom Manutan Group. Ak sa chcete dozvedieť viac o svoji.


Posypový vozík gardena

S inovovaným, velmi elastickým sypacím válcem a regulační lištou pro přesné. Rovnoměrný rozptyl semen, hnojiv a posypové soli. Původní cena 10-Kč, ny. Možnost použití štěrku, soli, hnojiva apod. Starší, téměř nepoužitý.


Prodám, protože je nevyužitý.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě