Vitra shift umyvadlo

Vitra shift umyvadlo

Get Massive Savings On Vitra Bathrooms Now. Browse Our VitrA Suites Range! Balení bez sifonu a baterie. Wc závěsné Vitra Shift zadní odpad RN010REX. Zde se nacházíte: Heureka.


Vyhledávání umyvadlo vitra shift. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Hodnocení produktu:. Elegantní asymetrické umyvadlo na desku o rozměrech x 43. Panton Fantasy Landscape Magazine.


Umyvadlo na desku Jika Cubi. Architecture and design Vitra Campus. WC závesné s hlbokým splachovaním. WC sedadlo nie je súčasťou výrobku. Shift , offers freedom of choice in bathroom.


Shift series that consists of ceramic products in different sizes and aesthetic form is in the foreground due to the depth of functionality of washbasin. Toto umyvadlo lze použít jako na desku, ale je možné ho také zavěsit na zeď. Umývadlá z kolekcie Shift možno skvele kombinovať s kúpeľňovým nábytkom rovnomennej série.


The Eames House Whale Magazine. Kryt sifonu, sifon, průtočná zátka a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku. Se sérii Vitra Shift můžete měnit komponenty, rozměry, povrchové úpravy a tak změnit prostor vaší koupelny. Zadní hrana umyvadla není glazovaná.


Vhodné také k zavěšení na zeď. Wc závesné Vitra Shift zadný odpad RN010. Vysoká umývadlová batéria Optima Sofie bez výpuste chróm SO085.


Drezová batéria Vitra Ss otočným ramienko. Zaoblené umyvadlo na desku o rozměru 55xcm. Detail produktu Do obchodu. Dostupnost: skladem u výrobce Kód: 4. Shift od výrobce VitrA je širokou řadou sanitární keramiky, která se vyznačuje svými příjemně oblými tvary. WC, závěsné bidety, WC kombi a duroplastová sedátka.


Závěsná WC a bidety mají skryté uchycení – povrch je tak čistý bez jakýchkoliv krytek či otvorů. Fresh and inviting, Shift is a range to add vitality to the living space. A finely tuned arrangement of sanitary ware and wooden furniture, Vado have drawn on their seven decades of design expertise to deliver a range fit for the modern home that is based on light and space.


Four separate colour schemes, each with a. Vitra is a premier brand of bathroom products, designing and developing luxury designer bathroom fixtures such as toilets and basins. The Vitra products are manufactured to the highest industry standards. The products are robust and have a great long-lasting finish. The Vitra range of bathroom products are sure to bring a touch of modern luxury to your bathroom. Turecká společnost Vitra patří k vedoucím celosvětovým značkám v oboru sanitární techniky, zejména sanitární keramiky, obkladů a dlažeb a koupelnového nábytku.


Více než šedesátiletá výrobní tradice , založená na průkopnickém duchu , stálých inovacích , odpovědnosti a perfekcionismu přináší své ovoce v neustále se zvyšujícím podílu produktů Vitra na.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě