Motorové postřikovače

Motorové postřikovače

Při výběru byste měli dbát na to, aby přístroj měl dostatečně velkou nádrž a aby byl povolen pro používání přípravků na ochranu rostlin, hnojiv, přípravků pro likvidaci plevele. Zádové benzínové motorové postřikovače jsou vhodné na postřik různých látek proti plísním, broukům, chorobám atd. Ocení je všichni, kdo se starají o rozlehlé zahrady, sady, vinohrady nebo údržbu komunální zeleně.


Motorové postřikovače zvládnou díky výkonným spalovacím motorům aplikovat velké množství hnojiv nebo ochranných prostředků. Zda si vyberete benzínový postřikovač sloužící na aplikaci pescitídov, motorový rosič, nebo vysokotlaký motorový postřikovač necháme na vás. Motorové rosiče jsou zastoupeny v nabídce firmy STIHL dvěma výkonově odlišnými modely. Slouží pro snadnou aplikaci kapalných látek pro ochranu rostlin proti škůdcům a chorobám.


Díky vysokému výkonu je možné ošetřovat rostliny i na značnou vzdálenost. Pro menší privátní pěstitele jsou určeny manuální postřikovače opatřené nádržemi pro množství postřiku. Postřikovače Solo můžete vybírat v různých velikostech.


Nabízíme Vám ruční postřikovače do objemu litrů. Pro větší množství roztoků můžete vybírat z postřikovačů Solo, které lze pro snadnou manipulaci nosit na zádech. Ty lze dále rozdělit mezi ruční a motorové postřikovače.


Vítejte v našem obchodě. Zahradní postřikovače fungují pomocí tlaku, který zvyšujete ruční pákou. Páka může být na levé i na pravé straně - podle toho, jestli jste pravák či levák.


Motorové postřikovače

Za celou dobu tak nemusíte postřikovač sundat ze zad. A nemusíte mít strach, že vás to bude tlačit. U lepších a těžších postřikovačů jsou polstry popruhů samozřejmostí.


Některé typy mají dokonce i. AKU postřikovač l SOLO 416Li PRO. Benzínový rosič l SOLO 451. Bateriové a motorové postřikovače SOLO.


Akumulátorové a motorové postřikovače SOLO se v posledních letech staly díky svému výkonu a spolehlivosti součástí výbavy většiny profesionálů. Aktuálně ovšem patří také mezi nejvyhlédavanější aplikátory na boj proti kůrovcové kalamitě. Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Motorový postrekovač chrbtový Možnost postrekovania aj práškovania Vhodný k ošetrovaniu rastlín, prenosný - upevnenie na chrbát 2-taktný motor Výkon: kW Max.


Patentované technologie, prvotřídní materiály a silné technické zázemí s vlastním vývojovým centrem jsou klíčem vedoucím ke špičkovým produktům s dlouhou životností a maximální užitnou hodnotou. Ruční postřikovače a rozprašovače mají objem nádoby kolem litrů. Pokud jde o modely větší, ale stále ruční, dá se počítat s objemem v rozmezí – litrů, podle celkové konstrukce. Skvělé ceny náhradních dílů na motorové pily. Poměr ceny a kvality je bezkonkurenční.


Motorové postřikovače

Nadále zde budu nakupovat. Pavel Fišer Dřevorubec Zařizoval jsem si dílnu a potř. Mechanické, motorové , rosiče a postřikovače a jejich příslušenství. Dvoutaktní benzínový motor o objemu 4ccm a výkon. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


Gardena, HECHT, Kreator a dalších.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě