Nádrž na vodu 100l

Nádrž na vodu 100l

Nádrž na vodu FlexTank 100l. Vrchní část nádrže je uchycena na pevný zip, díky kterému je čištění a kontrola obsahu hračkou. Bílá nádrž na vodu z polyethylenu kompletní se vstupním uzávěrem, sběračem kapaliny a odvětráváním. Skládací nádrž na vodu AceCamp Nylon Basin 15l je velice lehká a úsporná nádrž na vodu , kterou lze jednoduše složit do balíčku velikosti dlaně.


Místo toho, abyste si do přírody nosili těžké kovové nebo plastové nádoby, si tedy můžete jednoduše sbalit do batohu (nebo do kapsy) tuto chytrou vychytávku. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Barel, ibc, septik, žumpa, nádrž k míchačce.


Na dně nádrže je zbytek polyuretanoveho lepidla do 5kg. Rozměry jsou 1x 1x 120cm výška. Horní otvor 15cm a dole spodní vypouštěcí ventil 5cm. Nerezové zásobníky vody, nerezová nádrž na pitnou vodu a kapaliny. Váš košík je prázdný Mena € Kč.


Uživatelské jméno Heslo. Kvalitný materiál neovplyvňuje chuť skladovaného produktu a je vhodný pre styk s po. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání nadrz na vodu 100l.


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Vhodné na dešťovou vodu na zalévání záhonku, zahradní sprchu, naftu a další použití. Vnější rozměry klece 120x100x120.


Co byste měli vědět o IBC kontejnerech? IBC se skládá z vnitřní plastové nádoby z HDPE (tzv. bublina) s výpustným kohoutem a ocelového kovového rámu, který chrán. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace.


Sudy na vodu jsou většinou opatřeny víkem, aby nedošlo ke znečištění vody. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Plný sud na vodu znamená možnost zavlažovat zahradu a žádné zbytečné plýtvání vodou z kohoutku.


Jedná se o technologii budoucnosti, která zaručuje prvotřídní stabilitu. Námi nabízené nádrže jsou vyráběny v Německu. V,celková výška 3m, průměr 1m,tlaková vyrovnávací nádoba 100l , prodej z důvodu změny topného systému, nádrž je roky stará,použitá cca topné sezóny,stále napuštěná vodou, velmi dobrý stav,. Možné využiť ako obslužnú nádrž na vodu pre stavebné činnosti, umývanie náradia a pod. Dodacia lehota: pracovných dní.


Nádoba na vodu 300l Elbi CB-3- ležatá. Součástí dodávky je teleskopický nástavec a pochozí poklop. Ve spodní části nádrže se nachází výpustný otvor pro zimní období. Plastová nádrž na dešťovou vodu 3l.


Vyrobeno z odolné tvrdé gumy. Osobní vyzvednutí Praha nebo Praha - Dolní Počernice. Popřípadě mohu zaslat přes PPL za 9- při platbě předem na účet. Inteligentní design plastové nádrže Kingspan s žebrovanou konstrukcí poskytuje mimořádnou pevnost a 25-ti násobně nižší váhu v porovnání s betonovými nádržemi! Nabízíme nádrže na dešťovou vodu a vyřízení dotací.


Dále retenční jímky, plastové nádrže, samonosné jímky, dešťové nádrže, septiky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě