Nástřik vany

Nástřik - renovace vany jsme prováděli například v léčebných lázních, provádíme renovace koupelových van na hotelích a provedli jsme stovky renovací van pro bytové správy i pro jednotlivé zájemce po celé republice. Používáme profesionální technologii. Nátěr lze aplikovat na vany plechové i litinové. Nabízíme základních barev ( bílá, modrá, žlutá, zelená, červená, hnědá a bahama ) a další jejich odstíny.


Novému, opravenému povrchu, nevadí voda z pračky a ani vařící voda.

Dále se specializujeme na profesionální čištění a úklid pomocí páry. Navíc bez chemie, vhodné pro alergiky a malá vlhkost čištěného místa. Provádíme mytí oken, podlah, čištění koberců a sedacích souprav, čištění interiérů aut apod.


Na vany znehodnocené škrábanci, prasklinami , které ztratily lesk a pod. Pokud chybí menší část vany , nebo je povrch nerovný tyto nedostatky se vyrovnají tmelem. Když se vana opláchne vodou je třeba ji zbavit mastnoty lihem nebo technickým benzínem.


Odstraníme sifon a odpad nebo je zakryjeme fólií. Okolí vany se pečlivě oblepí páskou.

Nabízíme kompletní opravy a renovace smaltovaných van i umyvadel. Smaltovaná vana - bez bourání a znečištění koupelny. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Renovace vany a 1recenzí.


Na stěny původní vany se nanese tmel, který nejen spojí původní a novou vanu, ale zároveň vyplní prázdná místa, protože ne vždy oba díly padnou dokonale na sebe. Pak stačí vanu jen olištovat u stěny, aby se uzavřela spára, dovnitř nezatékalo a vše dobře vypadalo. Práce trvají zhruba půl dne a vanu se doporučuje začít používat po hodinách.


Zadání Potřebuji nástřik staré vany (květen, červen). Nabídka Dobrý den, o vaši poptávku mám zájem ale renovuji pomocí akr. Můžete si prohlédnout informace a reference na mém profilu a pokud budete mít zájem, zobrazte si mé kontakty kliknutím na „Ukázat kontakty“.


Nástřik – renovace vany jsme prováděli například v léčebných lázních, provádíme renovace koupelových van na hotelích a provedli jsme stovky renovací van pro bytové správy i pro jednotlivé zájemce po celé republice. Je-li vrchní vrstva poničená natolik, že pouhá retuš nepomůže, následuje nátěr či nástřik celé vnitřní plochy vany. Oběma způsoby se doplní chybějící vrstva akrylátu. Pak opět přijde na řadu vybrušování.


Důsledným přebrušováním pomocí brusné pasty, smirkového papíru a filcového kotouče docílíte. Výhoda nové vany je také v tom, že se Vám poníží nástupní výška oproti původní vaně o cca 10cm!

Zvláště důchodci a lidí s menší pohyblivostí tento fakt velmi vítají. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona č. Do staré vany se posadila nová, nic se nemuselo bourat, žádné stavební práce kolem, prostě pohoda – tedy pro mě. I když jsem z kraje váhala, než jsem práce objednala, vše dopadlo dokonce nad mé očekávání.


Rychlé, precizní, šikovný a milý pan Strnad a minimální nepořádek kolem. Takže ještě jednou děkuji a kdo váháte, vřele doporučuji. The Pro Channel for Building 529views.


BARVY A LAKY TELURIA, s. Vyvložkování vany včetně souvisejících montážních prací a materiálu od 7. Kč Na službu vložkování van je účtována snížená sazba DPH. Doprava v Praze je zahrnuta v ceně. Pokud už se na ně nemůžete ani podívat, je nutné pořídit jim nový nátěr. Jak uvidíte v naší reportáži, podle.


Otočné plechové umyvadlo 25- Kč.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě