Naviják zahradní hadice

Naviják zahradní hadice

Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice. V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice , na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování.


V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní. Ideální naviják na zahradní hadici do dílny, garáže i na zahradu. Po použití krátce zatáhnete, čímž uvolníte aretaci a naviják plynule navine hadici zpět do bubnu.


U nás si můžete vybrat praktický hadicový naviják nebo vozík na hadici od špičkové britské firmy Hozelock a zavlažovat svůj trávník i záhony se vším pohodím. Už žádné nervy při namotávání nebo rozplétání zasukované zahradní hadice. Box na hadici nebo vozík na hadici vám kromě zbytečné námahy ušetří i čas a peníze, protože při jejich použití se. Zahradní hadice ) Hodnocení produktu: 1. Uvnitř navíjecího bubnu je zabudován pružinový mechanismus, ktery umožňuje automatické navíjení hadice a aretační mechanizmus. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili.


Naviják zahradní hadice

Vybírejte si Vozíky na hadice podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Samonavíjecí zahradní hadice , neboli samonavíjecí buben na zahradní hadici je šikovný pomocník na každé zahradě. Velkou výhodou je i snadné odepnutí celého naviják na zahradní hadici, kterým se usnadní zazimování.


Jestliže ještě žádnou nemáte, doporučujeme pořídit hadici v kompletu s vozíkem nebo navijákem. Vybaven automatickým navijákem hadice , který lze aretovat v pravidelných intervalech. Proto máte k dispozici vždy hadici v délce, jakou potřebujete.


Hadicový buben na kloubu otočném o 180°. Automatický držák zahradních hadic včetně příslušenství. Prodáváme hadice zahradní i průmyslové. Velkoobchodní, maloobchdní a internetový prodej hadic, spon, zahradního nářadí. S nově vyvinutým pružinovým systémem.


Funkce libovolného zastavení ( Hadice se v jakékoli vzdálenosti zastaví zcela automaticky). Smrštovací hadice , zahradní hadice smršťovací , smršťovací hadice na zalévání, hadice na zahradu, kvalitní smršťovací hadice , samosmršťovací zahradní hadice ,. Na objednávku v predajni. Navijak je vybavený veľkou. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.


Naviják zahradní hadice

Vyberajte si Záhradné hadice podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Jsou odolné s bytelnými navijáky v různých délkách dle Vaší potřeby. Prodám nevyužívaný naviják zahradní hadice. Vše v dobrém stavu a funkční.


Pište volejte kdykoliv. Při rychlém jednání možná SLEVA. Na naviják lze navinout až m půlcoulové zahradní hadice.


Vyrábíme a dodáváme zahradní hadice , průmyslové, hadice sací k čerpadlům, pračkové hadice přívodní a odpadní, speciální hadice pro rybáře, vinaře ad.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě