Nátrubek varný

Varný nátrubek DN - - 6mm. Dno varné klenuté DN - - 3mm. Varianty (0) Související (0) Podobné (0) Nejprodávanější. Výrobce: Železarny Podbrezová.


Druh - nátrubek s vnitřním trubkovým závitem.

Dodávají se v černém stavu opatřené tenkou vrstvou konzervačního oleje. Závitový nátrubek - prodloužení. Vaše cena bez DPH: 28. Nákupní košík je prázdný. Přihlásit se Zaregistrovat se.


Home Obchodní podmínky. Produkt je zařazen v následujících kategoriích. Fitinky černé se závitem pro instalaci vody.

Vyberte variantu: Objednací číslo. Koleno černé MF stup. V našem Výprodeji nabízíme kromě jiného také nerez návarky za akční ceny, platné pouze do vyprodání zásob!


Porovnat Přidat do oblíbených Tisk. Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám? PEkoleno varné 90° mm. Centrální sklad: Méně než ks. K č 13Kč bez DPH ks.


Jen tak mohou být spolehlivě řešeny. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. PE VARNÝ natrubek PE106. KOD PE1EAN ks Odkazy Dostupnosť. Více než let s Vámi!


Určena pro spojování součástí se závitem podle ISO 7-1. Cena bez DPH 1CZK. Návarkový závit 1x 2˝ bez DPH. Varné dýnko 210mNEPRODEJNÉ.

Zinkový povlak o tloušťce μm je vytvářen žárovým zinkováním. Nacházíte se zde Mosazné tvarovky - nátrubek mosazný. Nátrubek redukovaný černý.


Bass Reflex nátrubek , průměr 1mm x 1mm, černý. Do bedny se přidá trubka – bassreflexový nátrubek , která využívá zpětného tlaku vzduchu, který reproduktor tlačí směrem do bedny. Součástí nové konstrukce Powerflow je zdvojený bassreflexový nátrubek , přičemž polovina výkonu je směřována k čelní stěně a druhá polovina směrem k. Skladevíce než ks.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě