Nejmenší umývátko

Umývátka dokážou vyřešit řadu problémů s místem, které se mohou vyskytnout ve vaší koupelně či v místnosti se samostatným WC. Oblíbená jsou i umývátka v rohovém provedení, případně se dají doplnit koupelnovou skříňkou, kde získáte další úložný prostor. Keramické umývátko má rozměry 3x 2mm, výška umývátka je 1mm a rozteč pro uchycení 2mm. Nejmenší umyvadla, která nabízíme, mají pouhých cm.


Nejmenší umývátko

Pro ještě větší úsporu místa jsou u nás v eshopu k dostání i umyvadla do rohu. Umývátko je výhrou moderní doby a řešením nešvaru starých, nejen panelákových, bytů - hodí se všude tam, kam kvůli rozměrům nelze umístit klasické umyvadlo. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá.


Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed. Ukázka sortimentu: Více informací získáte při návštevě studia. Určené do velmi malých koupelen a na WC. Vezmeme-li v úvahu naši postavu. Aqualine AQUARIUS Umývátko.


Toto závěsné umývátko Aqauline se řadí k modelům s nejmenší možnou horizontální hloubkou při současném použití stojánkové. Umývátko má standardní otvor na baterii do kterého lze umístit nejen obyčejnou baterii ale i baterii bidetta Umývátko je nabízeno pouze ve variantě s otvorem vpravo, tak jak je na uvedeném obrázku umývátka. Keramická umyvadla a umývátka Jika - vhodná pro instalaci na stěnu.


V neposlední řadě můžeme nabídnou i skleněné umývátko , nebo umývátko z nerezu - to je velice vhodné do veřejných prostor. S materiálem umývátek souvisí i jejich barva, kromě bílých standardů nabízíme i černé keramikcé umývátko s otvorem pro vodovodní baterii vlevo, nebo vpravo. Netuším, jaké nejmenší se dá koupit u nás. My kupovali v Polsku v Castoramě jelikož u nás jsme našli sice malé, zato ale plytké.


Je potřeba nemít jen malé umyvadélko, ale aby bylo i použitelné. Free Shipping Available. Check Out Spares on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Keramické závěsné umyvadlo ze série Jika CUBITO má dozajista potenciál stát se. Gustavsberg LOGIC UMÝVÁTKO BÍLÁ – LEVÁ. Cenné centimetry ušetří malá hloubka umývátka (2 cm) i netradičně umístěný otvor na baterii na pravé či levé straně. K dostání je také umývátko bez otvoru. Značka Jika poskytuje na keramické výrobky záruku let!


Nástěnné umývátko 45cm s otvoru pro baterii, povrchová úprava PERLA. Umyvadla umývátka jsou v různých rozměrech: 420x290x1mm, 370x235x1mm, 420x290x1mm. Kompaktní a snadno udržovatelné umývátko GROHE Euro Ceramic představuje inteligentní řešení do všech moderních koupelen. Při hledání praktických řešení do malých koupelen nebo šaten nemusíte obětovat styl.


K propojení se přikláním v případě, kdy k samostatné toaletě nelze umístit umývátko ,“ upozorňuje Michal Janků, designér značky Jika. Obecně se spojení doporučuje v případech, kdy koupelnu využívají jeden až dva lidé. Pokud si chcete dopřát alespoň trochu soukromí, je možné toaletu skrýt za posuvné dveře, skleněnou stěnu, tenkou příčku z překližky.


Rohové umývátko Roca Hall 35.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě