Objímka dvoušroubová

Objímka dvoušroubová FRS. Dvoušroubová objímka k profesionálnímu připevňování potrubí větrání a klimatizace, zejména spiro potrubí, ale i ohebných h. Nerezová objímka dvoušroubová se zvukově izolační vložkou. Vážení zákazníci, na základě usnesení vlády o přijetí krizového opatření, firma 3Q Metal s. Kvalitní upínací objímka dvojídílná - SUPD Použití pro sanita, topení,plyn, kanalizace Výhody - velmi snadná manipulace při montáži - tvarová stálo. Různé druhy spon, třmenů, montážních pásek. Všechny tyto výrobky mají společného jmenovatele - potřebujete je při různých montážích, ať již řešíte zapojení bazénu nebo upevnění vzduchotechniky ke stropní konstrukci.


Objímka dvoušroubová

Kompaktní konstrukční řešení objímky potrubí, bez větších přesahů v oblasti uzávěru, dovoluje jednoduché a čisté zaizolování potrubí, a to i pomocí malé tloušťky izolačního. Dále pak s možností provedení ECO“. Galvanicky pozinkováno 5-µm. Použití sanitární a topenářská technika, rozvody plynu, vzduchotechnika nebo klimatizace.


K připevnění kruhových vzduchovodů k nosným konstrukcím nebo pro závěsy potrubí. Vybrané typy mají navíc rychlouzavírací mechanismus, např. Pohlcuje vibrace a chvění. Zatažení pomocí dvou šroub. Díky dvěma uzavíracím šroubkům lze průměr a sílu sevření objímky snadno přizpůsobit skutečnému vnějšímu průměru potrubí od do 1mm.


K zavěšení objímky se používá závitová tyč nebo kombišroub podle. Skrutka KOMBI, KOMBI TORX. Naše cena od: K č. Dostupnost SKLADEM - u nás! Pozinkovaná dvoubodová objímka je ocelová objímka na trubky. Je vyrobena z galvanicky pozinkované oceli.


Používá se k upevnění trubek na stěny nebo stropy. Dvoubodové objímky nabízíme po jednotlivých kusech, ale také jako větší a výhodnější balení po 1kusech. Dvojobjímka s tlumící vložkou a šroubem kombi. U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt.


Taková prkotina, ale nemáte nááhodou někdo vymodelovánu objímku dvoušroubovou ? Příchytka plastová pro PPR. Zinkovaný trubkový závěs s gumovou vložkou. Různé velikosti, rozsahy a další rozměry naleznete výše. Další informace k trubkovému závěsu naleznete v technickém popisu výrobku.


Sanitární technika, topení, dům, zahrada. Design By SantanStudio. Pokyn pro platbu Vám zašleme po zpracování objednávky. Bez tlmiace gumené vložky. Doporučujeme dokoupit kombi šroub který máme také v nabídce.


Toggle navigation Toggle navigation. Tato objímka má výhodu že se u ní dá použít metrický závit Mtak i M10.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě