Redukce 3 8 na 1 2

Redukce 3 8 na 1 2

Kvalitní provedení: chrom-vanadiová ocel. Výhradně pro ruční použití. Prosím, použijte minimálně znaky! Redukce je určena pro ruční nářadí.


Zvolte variantu v pravé části stránky. Odeslat dotaz na zboží. C Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, rozvody závlahové vody. Rychlospojky na vzduch. Tyto webové stránky ukládají v souladu se zákony na vaše zařízení soubory, obecně nazývané cookies.


Autodiagnostika,testery. Příslušenství ke vzduchotechnice. Pomosazené redukce , přesné přípojné závity. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Každá řada gola nářadí má dle norem předepsány rozměry, na které se má použít. Ms závitová tvarovka z mosazi CW617N bez povrchové úpravy mosazná redukce č. Na základě absolvovaného školení obdrží každý účastník Certikát.


TONA EXPERT najdete a porovnáte na Srovnanicen. Redukovaný adaptér na gola hlavice. Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Vhodné například pro Thermochill radiátory. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Redukce 3 8 na 1 2

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Adaptér( redukce ) z DE,AT na CZ plynovou lahev. Pro správné zobrazení tohoto webu a nákup jej musíte povolit. Pro plyn propan-butan včetně těsnění. Maximální provozní tlak bar (PN 10).


Pracovní teplota - 100°C. Většina dopravců také omezuje platbu dobírkou na bezhotovostní nebo ji zcela ruší. Ideální pomocník v každé garáži. Našim mottem je uspokojení Vašich potřeb zajištěním potřebného nářadí do Vaší provozovny či domácnosti v požadované ceně a kvalitě.


Redukce 3 8 na 1 2

Svářečky, zvedáky, gola sady, kompresory, pneumatické nářadí, elektrické nářadí a další vybavení dílny najdete v našem e-shopu. Zůstaňte v pohodě doma, zboží Vám doručíme spolehlivě a bezpečně. Nákup na splátky Essox;. Umožňuje použití nástrojů s odlišným rozměrem jako hlavice.


Materiál : Mosaz, plast. Závitové redukce , šrouby, matice. Díky newsletteru vás můžeme včas upozornit na.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě