Odpadní trubky

Nabízené odpadní trubky a tvarovky disponují velkou odolností a životností. Díky široké škále rozměrů je možné odpadní trubky použít při napojení jakéhokoliv potrubí. Do naší nabídky jsme zařadili výrobky, které vynikají snadnou instalací, kterou zvládne každý zručný kutil. Trubky do sebe snadno zapadají a nabízí okamžité utěsnění bez nutnosti. HT systém je vyroben z polypropylenu.


Odpadní trubky

Trubky a tvarovky mají vysokou teplotní a chemickou odolnost. Snadná montáž pomocí násuvných hrdel, těsněných elastomerovým kroužkem. Okamžitá a dokonalá těsnost spojů. Trubky , kolena, odbočky, přechody, redukce,zátky, víč. Zobrazeno - (z produktů) Řadit: ODBĚRNÁ MÍSTA.


KG trubky koupit o objednat u OBI. HTEM trubky , HTB kolena, HTR redukce, HTEA odbočky, redukce, mazadla. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty).


Odpadní trubky

Odpadní trubky a tvarovky odolávají vysokým teplotám. Jsou určeny pro výstavbu a rekonstrukci svislých i ležatých vnitřních odpadů. Každá HT trubka je vysoce odolná proti chemickému a mechanickému poškození, stejně jako proti požárům.


Hodí se tedy nejen k odvodu odpadních vod z praček či myček nádobí, ale také pro odpadní systémy výrobních nebo. Vyberte si u nás KG odpadní trubku DN 1- vnější průměr trubky je 1mm, vnitřní průměr trubkové části je 1mm, vnitřní průměr nátrubkové části je 1mm. Hladké odpadní trubky a tvarovky kg jsou používány pro montáž svodných potrubí pod budovami, do stokových sítí či kanalizačních přípojek. Jelikož jsou vyrobeny moderními technologiemi z neměkčeného polyvinylchloridu (tzv. PVC-U), můžete se spolehnout na dlouhou životnost, prvotřídní odolnost, ale také na jednoduchou montáž.


Tvarovky a trubky KG jsou navíc. Maximální dovolená teplota dopravovaných kapalin je trvale 95°C, krátkodobě 105°C. PP trubky lze bez problémů napojovat i na jiné trubky (PVC-U, PE, neplastové materiály) shodných průměrů při respektování maximálních. HT Systém PLUS je vyroben z vylepšené receptury polypropylenu s přídavkem minerálních plniv s posílenými protihlukovými vlastnostmi (26dB). Toggle navigation Toggle navigation.


Ostendorf - OSMA zpracování plastů, s. Certifikát: Certifikáty a prohlášení výrobce WAVIN Ekoplast. HT odpadní systém DYKA s. Použití systém je určen k výstavbě připojovacího, odpadního, větracího a svodného potrubí uvnitř budov (oblast použití b) v případě vyššího teplotního, či chemického zatížení. Při jejich navrhování se vycházelo z požadavků současné architektury a stavebnictví s ohledem na vysoké mechanické, hygienické a zejména ekologické požadavky.


KG kanalizační trubky PVC - odolávají všem běžným splaškům a působení všech sl. V nabídce jsou i speciální typy potrubí PVC pro potravinářský průmysl a transparentní trubky. Neměkčený Polyvinylchlorid nabízí pro mnohé aplikace nejefektivnější volbu pro využití nákladů. Vyrábíme plastové díly pro vnitřní odpadní systém, včetně odtokových žlabů, sifonů nebo WC dopojení a doplňků.


Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě