Pvc trubky odpadní

PVC odpadní systém pro odvod odpadních vod uvnitř budov pro instalace s lepenými spoji. Materiál je vysoce tepelně, chemicky a mechanicky odolný. Systém se nesmí používat pro provozy a systémy, kde trvalé provozní teploty přesahují 90°C a pro systémy, které dopravují média s obsahem látek, jimž PVC -U neodolává a systémy zabudované v zemi.


PVC odpadní trubky a tvarovky v různých délkách, rozměrech a tvarech pro vnitřní odpadní systémy. Trubky, kolena, odbočky, redukce.

HT odpadní trubky v různých délkách, rozměrech pro vnitřní odpadní systémy. Kanalizační potrubí KG je vyrobeno z neměkčeného polyvinylchloridu ( PVC -U). Potrubí vykazuje vysokou otěruvzdornost, má nízkou hmotnost a dodává se ve dvou třídách kruhové tuhosti – SNa SN8. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty).


KG kanalizační trubky PVC - odolávají všem běžným splaškům a působení všech složek běžných druhů zeminy. KG-Systém ( PVC ) PVC roury a tvarovky hladké KG.

Pro výstavbu ležaté kanalizace, pevné - do hloubek až m, dlouhodobě stabilní, chemicky odolné, ekonomické. Jsou určeny pro výstavbu a. Armatury a tvarovky z neměkčeného PVC -U mají své pevné místo při instalaci bazénových technologií domácích bazénů, umělých koupališť, rozvodů pitné či odpadní vody či zahradních zavlažovacích systémů - tedy všude tam, kde jsou kladeny vysoké nároky na spolehlivost, pevnost a odolnost potrubních dílů a kvalitu spojů. Jednotlivé prvky systému se spojují pomocí hrdel s pryžovým těsněním a. HT PP systém se nesmí lepit. Vnitřní odpadní systém HT z polypropylenu je určen pro instalaci uvnitř budov.


Všechny trubky a tvarovky jsou opatřeny hrdlem s pryžovým těsněním, což značně urychluje instalaci a díky dilatačním vůlím ve spojích zaručuje bezpečný provoz. Potrubní systémy pro odpady z PVC -U pro vnitřní instalace s lepenými spoji jsou používány všude tam, kde není vyžadována vysoká tepelná odolnost při zachování chemické a mechanické odolnosti. PVC -U materiál se vyznačuje odolností vůči většině agresivních médií v teplotním rozmezí 0°C - 60°C. TRUBKY JE MOŽNO DĚLIT NA max. Toggle navigation Toggle navigation.


Skolan dB – tiché odpadní trubky. HT plus trubky a tvarovky pro svodná odpadní potrubí. ULTRA SOLID PVC -U, SN hladkostěnné kanalizační potrubí z PVC -U.


Ceník platný od , ceny bez DPH.

PVC 1najdete a porovnáte na Srovnanicen. Odpadní potrubí z PVC. PVC trubka transparentní o vnějším průměru mm. Tvarovky a trubky ) Hodnocení produktu:.


Použití systém je určen k výstavbě připojovacího, odpadního, větracího a svodného potrubí uvnitř budov (oblast použití b) v případě vyššího teplotního, či chemického zatížení. Výsledkem jsou kanalizační trubky a tvarovky s dokonale hladkou vnitřní stěnou, odolnou proti abrazi, houževnatou vnější vrstvou, která odolává všem materiálům, běžně používaným pro obsyp potrubí a pružným jádrem, schopným odolávat zemním i kolovým tlakům. Systém obsahuje HTPP, HTEM trubky , HTB kolena, HTEA odbočka, HTR redukce. HTUG přechodka na litinu mm.


MK koupelny, vany, baterie, dřezy, keramika, sprchové kouty, nábytek, ohřívače. Díky tomu je i manipulce s nimi výrazně jednodušší a rychlejší. Systém PVC -U trubek a tvarovek nabízí také ekonomické výhody jednak z hlediska vlastního materiálu, který se vyznačuje vynikajícími technickými vlastnostmi, tak také z hlediska instalace a údržby.


V rámci instalace také nejsou potřeba.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě