Radiátorové kohouty

Source Quality Products From China. Trade Safely With Full Protection. More Convenient, More Efficient. Radiátorové ventily, radiátorové kohouty. Příslušenství k radiátorům - radiátorové ventily, radiátorové kohouty , termostatické ventily, termostatické hlavice.


Radiátorové kohouty

Použití pro neagresivní média a pro otevřený i uzavřený topný okruh. Rohové i přímé radiátorové kohouty jsou vyrobeny z poniklované mosazi a doplněny rukojetí z kvalitního odolného plastu. Použít je můžete pro teplovodní systémy i rozvody páry. Své místo najdou při umístění v systému s neagresivním médiem v otevřeném i uzavřeném topném okruhu.


Mám na chalupě osazené ještě staré radiátorové kohouty. Jde o ten typ, co má černé bakelitové kolečko a plastový černý kalíšek přes převlečnou matici. Jsou to kohouty dvojregulační.


Radiátorové kohouty

Před zimou jsem do topení nalil něco Fritermu či čeho proti zamrznutí. Topení sice nezamrzá, ale zato vydatně kape kolem hřídelek. K regulaci tepla byly v minulosti používány zejména ruční radiátorové ventily či kohouty , dnes již však mezi radiátorovými armaturami mohutně převládají termostatické hlavice. Mezi radiátorové armatury dále patří veškerá přídavná zařízení k radiátorům, jako jsou ruční hlavice, ruční ventily, zmíněné termostatické hlavice a ventily, radiátorové. Nebo radiátorové ventily Universal Pneumatic jsou skvělé u zařízení, která využívají alternativní energie.


Objednejte si jednoduché regulační a termostatizované ventily nebo kohouty k radiátorům, které dodají Vašemu bydlení patinu pohody a osobitosti. Kombinace radiátorového ventilu a termostatické hlavice slouží v podstatě k automatické regulaci průtoku topného média. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kulové kohouty - topení Kulové kohouty - pitná voda. Popis: Topení a instalace. Regulují množství teplé vody vtékající do radiátoru a tím ovlivňují teplotu vytápění.


Při výběru můžeme volit hlavice s kapalinovou náplní, která se vyznačuje mírně delší životností a nebo s náplní parafínovou. Vítejte v našem obchodě. Vítáme Vás v našem internetovém obchodu s topenářským a instalatérským materiálem. Ventil radiátorový přímý, jednoregulační umožňuje plynulou regulaci přítoku vody na vstupu do otopného tělesa.


Informační oznámení dle §ZOET: Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Armatury, ventily, kohouty PPr trubky a fitinky Hadice,spojky,spony,postřikovače Spínače (tlak. plovák. průtok.) Lana a závěsy Filtrace a úprava vody Kotel na pevná paliva a n. Prodejna Jablonec nad Nisou Kč. Ruční radiátorové hlavice. Termostatické elektrické hlavice.


Desingové sady - hlavice a ventily. Materiály a armatury pro plyn - plynové kohouty , připojovací hadice pro plyn.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě