Termostatická hlavice heimeier dx

Free Shipping Available. Check Out Heimeier on eBay. Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Ve spojení s radiátorovým ventilem regulují výkon otopných těles, ohřívačů a konvektorů.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Ochrana proti zamrznutí 6°C Maximální teplota čidla: 50°C Hystereze: K Vliv teploty vody: K Vliv tlakové diference. Hlavice jsou vybaveny kapalinovým čidlem vyznačujícím se vysokou přesností a odolností. Portfolio termostatických hlavic zahrnuje hlavice s integrovaným čidlem, hlavice s odděleným čidlem, zajištění proti zcizení či neoprávněné manipulaci s hlavicí, či možnost nulové pozice.


Víme, že umíme nabídnout řešení pro všechny požadavky na termostatickou regulaci teploty.

K č – 37Kč – 235. Termostatické hlavice DX jsou vyjímečné přesnou regulací a. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Je určená pro regulaci teploty v místnostech. Zabezpečený model pro veřejné prostory Zabezpečené provedení termostatické hlavice B je určeno pro individuální regulaci teploty ve veřejně přístupných prostorách, např.


HEIMEIER DX termostatic. IMI Heimeier Eclipse Pack TRV Straight IMI Hydronic Engineering radiator valves. Barva: pergamenová Rozsah nastavení od 6°C do 28°C Stupnice nastavení číslicemi 1- Ochrana před zamrznutím.


Produktová paleta termostatických hlavic se vyznačuje přesnou regulací a m. Barva: bílá Rozsah nastavení od 6°C do 28°C Stupnice nastavení číslicemi 1- Ochrana před zamrznutím Maximální teplota čidla: °C Hystere. Hladký povrh hlavice , použitelný pro hygienické prostory. S vestavěným čidlem a zarážkami Sparclip. Kapalinou plněné čidlo, hystereze 2°C, max.


C, rozsah 6-28°C, ochrana proti zamrznutí, doba uzavírání min. Barva: pochromovaná Rozsah nastavení: 6°C - 28°C Zabezpečení proti nadměrnému zdvihu. Popis produktu termostatická hlavice DX Heimeier.

Barva: bílá Průměr: M x Rozsah nastavení: °C až °C Zabezpečení proti nadměrnému. C, Mužete použít RAE-K nebo jiný výrobek s podobnými charakteristikami. Pre typ vykurovacích telies: KORADO, DiaNorm, Purmo.


KORONAVIRUS - Více informací. Naše prodejny jsou otevřeny dle standardní otevírací doby. Návod na montáž a obsluhu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě