Ravak chrome 170x75

Koupelnu Chrome si můžete sladit do jednoho celku - konceptu Chrome, aniž byste museli pracně vybírat každý výrobek zvlášť. K vaně můžete pořídit zástěnu i sprchový kout a vaničku či odtokový žlab, sedátko, umyvadlo s nábytkem, baterii či koupelnové doplňky. Díky třem rozměrovým variantám má potenciál usídlit se v každé koupelně, která potřebuje.


A Chrome téglalap alakú kád kiegészíthető CVS CVS VS VS VS PVS BVS BVS AVDPkádparavánnal. A kádhoz kiegészítők is kaphatók - előlap, oldallap vagy kád le- és túlfolyó szett formájában. A Chrome kád a Chrome koncepció része, amely a legszélesebb összehangolt koncepció a magyar piacon.


A legapróbb részletekig magába foglalja a fürdőszoba berendezést. Vonioje Chrome į duetą susivienijo glotnios ovalaus dugno linijos ir kuklus išorinis stačiakampio korpuso vaizdas. Patogus vonios nugaros dalies pasvirimas ir tiesios sienos leidžia komfortiškai maudytis tiek vonioje, tiek po dušu. Vietoj to, kad kruopščiai rinktumėtės kiekvieną gaminį atskirai, geriau sukurkite iš savo vonios kambario harmoningą visumą.


Ravak chrome 170x75

The Chrome bathtub combines curved lines of the oval bottom with a sober design of the rectangular covering. A pleasant incline of the back section and vertical walls for comfortable showering. You can harmonize a Chrome bathroom in one complex without having to choose each product separately.


With the bathtub, you can buy a screen as well as a shower enclosure and tray or a drain channel, a. Akrylátová obdĺžniková vaňa Chrome. Synergia designu a funkcie. Vo vani Chrome sa snúbia oblé krivky oválneho dna s úsporným vzhľadom obdĺžnikového plášťa. Príjemný sklon chrbtovej časti a kolmé steny pre pohodlné sprchovanie. Kúpeľňu Chrome si môžete zladiť do jedného celku, bez toho, aby ste museli pracne.


Olcsó Chrome 1x Kádak árak, akciók. RAVAK Chrome 170xvélemények. Obdélníková vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace. Objem vany je 2litrů.


Balení bez panelu, nožiček a sifonu. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie. The bath can then be easily bricked up or tiled.


Působí odlehčeně, svěže a navazuje na styl celého konceptu 10°. Ideálně kontrastuje s výrazným designem vodovodních baterií a dalších prvků naplňujících myšlenku naklonění či pootočení o 10°. We produce acrylic baths with option for fitting a bath screen, shower enclosures and doors even in atypical implementations, shower trays, channel drains and floor drains.


Our assortment for Chrome baths includes front and side acrylic panels in white. The front panel is mounted using a panelkit. The panel is mounted around the bath within a few minutes and the covered.


Ravak chrome 170x75

Ravak Cleaner čistící p. Z kruhového sifónu vsadeného v polkruhovom dne, ktoré esteticky nadväzuje na štvrťkruhový tvar lemu vane vychádza rovnica, ktorej riešením je čistá krása a jednoduchosť oválnych kriviek. Ergonomický čelný panel zjednodušuje prístup k vani a svojimi oblými rohmi nadväzuje na charakteristické dizajnové riešenie. Obdĺžniková vaňa z akrylátu s hrúbkou mm. Balenie bez panelu, nožičiek a sifónu.


Alul ovális formájú Kád és zuhany egyben!

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě