Ravak sprchová zástěna

Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie. Série K obdélníkovým vanám. Zástěna na vanu vám umožní se pohodlně vysprchovat i ve vaně bez zamokření celé koupelny. Vyberte si ze širokého sortimentu vanových zástěn do koupelny vhodných nejen k vanám RAVAK , ale k jakýmkoli vanám s rovným horním lemem včetně van plechových i litinových.


Ravak sprchová zástěna

Tato zástěna se skládá z jednoho pevného a dvou pohyblivých dílů, dále tato zástěna nabízí snadnou údržbu, lehkou montáž a moderní design. Navíc sprchové zástěny za trvale nejnižší ceny. Hodnocení produktu:.


Sprchová zástěna s dveřmi MAXMAX MEXEN SILVANO 1cm. RAVAK konfigurátor ŘEŠENÍ NA MÍRU pro atypické rozměry. Vanové zástěny se z pravidla uchycují do stěny. Mezi esteticky nejvýraznější sprchové kouty z populární řady SUPERNOVA patří dvousegmentová čtvrtkruhová zástěna Ravak SKKP2.


Díky stranové univerzálnosti (při instalaci stačí kout otočit o 180°) je velkou předností tohoto výrobku možnost vstupu buď z pravé, nebo levé strany. Detail produktu Do obchodu. Součástí je rovněž odborné poradenství.


Mimořádně vhodné je zástěnu kombinovat s obdélníkovými vanami Ravak City, City Slim, Formy 0 Formy 0 10°, Chrome, Classic, Campanula II a Vanda II dále s asymetrickými vanami Ravak BeHappy a Be Happy II nebo s jakoukoliv obdélníkovou vanou s rovným horním lemem. RAVAK nyní působí ve více než zemích světa. Tvar: čtvrtkruh Typ otevírání: posuvné. Hledáte sortiment Zástěna ? Zajímá vás Zástěna sprchová dveře nebo obecně Zástěna do vaší koupelny? Prohlédněte si sekci Vany a sprchové kouty a vyberte si Zástěna jaký chcete!


Ravak sprchová zástěna

Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. RAVAK PVS1-LESK pevná sprchová zástěna 80cm na vanu. Kovové prvky lesklý hliník. Pevná sprchová stěna na vanu, výška 140cm.


Nelze otevřít - pevný systém. Levá i pravá orientace. Jednodílná sprchová stěna na vanu, výška 150cm. Pro vany Rosa 160cm i 170cm.


Zástěna se skládá ze dvou pohyblivých dílů, které lze zcela složit do vnitřního prostoru nad vanu. Lze ji instalovat na obdélníkové vany s rovným horním lemem. Otočením zástěny VSo 180° získáme variantu vstupu zprava či zleva.


Vanová zástěna VSmá ve složeném stavu šířku 5mm. Ideal Standar pouze rozbalené, včetně pantů a lišt. Důvod prodeje - změna plánu. Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě