Ruční pumpa hp 75

HP jsou nejmenším typem studničního čerpadla. Ruční pumpa HP-nostalgik. Pracovní píst je umístěn přímo ve výtokovém stojanu.


Maximální hloubka studny m. NP jsou nejmenším typem studničního čerpadla.

Jednoválcové jednočinné čerpadlo lze umístit i mimo studnu. Vnitřní průměr válce mm. Zkrátka vše, abyste mohli s čerpadlem opravdu čerpat.


Tento produkt zasíláme s. Je určeno k čerpání pitné nebo užitkové vody bez obsahu mechanických nečistot. Nejmenší ruční celolitinové čerpadlo. Sací koš KULI litinový.

Náhradní díly k ručním čerpadlům. Lze je umístit dle potřeby i. Klasické litinové ruční čerpadla, které najdete všude tam, kde není možnost připojení k elektrické síti. Použitívá se pro čerpání užitkové vody, bez mechanických nečistot. Je nutné zabránit vhodným sacím. PV - používá se do kopaných studní, je sešroubován klasickou přírubou se šrouby venku, je schopen dodat větší množství vody na jedno pumpnutí.


PV - nejpoužívanější pracovní válec v kopaných studních, je sešroubován stejně jako PV , je schopen dodat poměrně velké množství vody na jedno pumpnutí. NP7 NPjsou nejměnším typem. Vhodná jako dekorace na zahradu nebo po výměně vnitřních pracovních částí lze použít na pumpování. Prodám ruční litinovou pumpu na studnu Lila 75.


Zdrojem vody může být vrt či studna. Pumpa Nostalgik je určena k čerpání čisté a mírně znečistěné vody. Díky svému vzhledu se hodí nejen jako klasická ruční pumpa , ale poslouží i jako ozdoba na zahradu. Pumpa je opatřena uzavřenou tlakovou hlavou a vsuvkou se závitem G 1” ve výtoku.


Píst je vložen přímo uvnitř tělesa nad studnou a tak je čerpadlo schopné nasát vodu pouze z hloubky sedm metrů.

Nakupujte u specialistů na Neptun. HP ruční čerpadlo na Neptun. Pramenitá voda - Pramenitá voda. NP ruční pumpa Dom ů. Hp - 1Hp 1- 2Hp. Táhlo pro čerpadla HP - 75.


Ventil pro čerpadlo HP - s pryžovým těsněním. Více jak 3výdejních. Pumpa ruční Lila K Dvouválcové stojaté pístové čerpadlo LILA lze instalovat na malém prostoru a využít pro volný výtok i výtlak vody bez mechanických příměsí o max.


Variabilní konstrukce čerpadla umožňuje široké možnosti jeho využití. Ostatní AQUA produkty RUČNÍ PUMPY. Kamenná prodejna a vzorkovna s možno. K čerpadlu lze objednat podstavec o výšce 6mm a hmotnosti kg. Malá ruční pumpa HP Nostalgik je vyrobena z kvalitní dekorované litiny.


Kožená manžeta určena do pístu k ruční pumpě NP a LILA 75. NP kůže, litina , pro pumpu NPh. Je určena k čerpání pitné nebo užitkové vody bez mechanických nečistot.


Použití jak pro studny kopané tak i ražené, přiče. Vybírejte si podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě