Ruční pumpa standard t

Ruční pumpa standard t

Ruční pumpy od tradičního českého výrobce Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a. Jedná se o jednoduché, spolehlivé a kvalitní pumpy, které jsou nejen praktickým pomocníkem v místech bez zdroje elektrické. Ruční stojanová čerpadla STANDARD s vysokým výtokovým stojanem jsou určena k čerpání vody pitné nebo užitkové bez mechanických příměsí o max. STANDARD T – tlaková hlava pro výtlak vody STANDARD II – volný výtok vody. Stojany slouží k připojení na seřízení do hloubek – m. Hloubka studny určuje typ pracovního válce.


Provedení čerpadel: STANDARD II – volný výtok vody STANDARD T. Tmavě zelené ruční stojanové čerpadlo s vysokým výtokovým stojanem pro čerpání vody bez mechanických příměsí. Celoroční provedení s odvodněním na zimu. V případě zájmu o kompletní dodávku ruční pumpy včetně potrubí , nás kontaktujte - vypracujeme vám nabídku. K tomu jsou potřeba tyto informace: zda je studna vrtaná nebo kopaná (průměr), hloubka ze které se bude čerpat a případně typ pumpy, např.


Zdůvodů komplikovanější instalaci doporučujeme svěřit montáž odborné firmě. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: pumpa. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Na objednávku - termín upřesníme.


Ruční pumpa standard t

Pro čerpání pitné a užitkové vody bez pevných nečistot. Podle typu pracovního vá. Ruční celolitinové stojanové čerpadlo STANDARD II.


Oprava pumpy STANDARD II včetně montáže mého opravného setu pro zahradní ruční pumpy. Pokud chcete set na opravu pumpy svépomocí. Hodnocení produktu: 1 (). RUČNÍ PUMPA standard T. Více se mi líbí menší pumpy NPnebo NP9 které mají stejný (nebo větší) průtok a praco. Do dnů (ks) Značka: Kovoplast Záruka: roky.


Ruční pumpa standard t

Je také dobrým řešením při doplňkovém čerpání vody z vlastní studny především pro zalévání, ale není vyloučeno ani její použití pro čerpání pitné vody. Stojany jsou k připojení na seřízení do hloubek – m. Součástí dodávky NENÍ pracovní válec, spony, klín, sací koš a trubky. Schéma zapojení a princip čerpání najdete zde.


Sání max: m Litinové provedení Plná záruka 2. Klasická ruční pumpa pro studny až do metrů. Ak máte studňu razenú pracovný válec vám tam. Rozdil je v tom, ze standard T je tlakova.


NP Nostalgia je konštrukčne zhodné so základným prevedením NP 75. Vonkajšie tvary odliatkov z šedej liatiny sú. Používají se k čerpání vody ze studní kopaných nebo vrtaných o. Když zjistíte, že Vaše palivová pumpa nefunguje, bude potřeba pumpu zkontrolovat.


Pokud je hladina níž, nebo hrozí, že voda opadne pod tuto úroveň, doporučujeme výběr z nabídky ponorných čerpadel do studní. Standard T tlačná hlava kompletní.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě