Šachta pro vodoměr

Objednejte si v našem e-shopu nebo nás kontaktujte pro individuální nabídku. Vodoměrné šachty, nádrže, jímky. Výrobky pro komplexní řešení dešťových vod a šedých vod v domácnostech nyní až s dotací Dešťovka.


Vyplňte prosím vstupní dotazník na základě, kterého Vám vyhotovíme nabídku šitou na míru vašemu objektu včetně zpracování odborného posudku. Jaké jsou požadované rozměry a podle čeho vybrat poklop Ideální místo pro její umístění je za obvyklých okolností především zahrada. Přístup do šachty je umožněn průlezem o průměru 6a výšce 3mm. Každá šachta je vybavena plastovými stupadly, stolečkem na vodoměr a vstupy pro potrubí (nebo na přání zákazníka 2).


Tlakovým čerpadlem, připojením. Pro pohodlný vstup, do vodoměrné šachty a velmi dlouhou životnost). Do šachty můžete umístit i více vodoměrů. Pro potrubí PE - (vnější průměr) včetně a vodoměr Qn nebo Qn musí mít vodoměrná šachta min. Dále může být použita bezedná zateplená šachta o min.


Konstrukce šachty zajišťuje kvalitní ochranu a dobrou přístupnost vodoměru po celý rok. Pokud se Vám nepodařilo umístit vodoměr do objektu, plastová vodoměrná šachta je ideálním řešením. Na horní straně je manipulační průchod pro obsluhu.


Nesamonosné vodoměrné šachty slouží jako ochranné šachty, do kterých zabudováváme vodoměr a přípojku vody z veřejné vodovodní sítě k rodinnému domu. Konstrukce vodoměrné šachty je válcového tvaru s dvojitým konickým zúžením. Plastový poklop si zvolí zákazník dle potřeby. Tato konstrukce je český patent a byla vyvinuta při úspěšném hledání maximální odolnosti proti hydrogeologickým tlakům.


V kombinaci s použitým. Jsou vybaveny prostupy pro připojení na domovní přípojku a vodovodní řá petlicí na uzamykání a plastovým žebříkem. Dva vodoměry mohou sloužit například pro bydlení a živnost nebo druhý vodoměr pro dodávku vody na závlahu.


Je řešením pro rodinné domy s vodoměrem mimo dům a pro. Umístění vodoměru (vodoměrné sestavy) musí umožňovat snadný přístup pro. Qn ,musí mít vodoměrná šachta min. Víko je navrženo na zatížení od násypu m zeminy a zatížení klimatických, včetně. Použití Prefabrikované.


Šachta pro vodoměr

Přikryl bych to asi impregnovanými prkny. VODOMĚRNÁ ŠACHTA - šachta pro umístění vodoměru za skvělou cenu. Standardně jsou stěny osazeny prostupy pro vodovodní potrubí dle nákresu nebo dle dohody se zákazníkem. Základní typy námi vyráběných šachet jsou: válcová vodoměrná šachta. Jedná se o plastovou (polypropylenovou) vodotěsnou nádobu.


Plánuji vybetonovat jímku pro vodoměr jako krabici. A nenámahalo se potrubí a armatury i. Aby měl vodoměr na čem ležet. Někdy je ale potřeba mít vodoměr venku, ať už. MODULO má také vynikající tepelnou izolaci, čili vodoměr je umístěn těsně pod povrchem. Její celková konstrukce nebrání radiovému přenosu a je lehce přístupná pro.


FOTO je pouze ilustrační barvy se mohou lišit. Kč VS_OVALO_32: ŠACHTA vodoměrná OVALO PE d-32mm, pokl. C-25 vodoměr L-110mKs: 11.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě