Shantala kyblík

Může být umístěna do optimální výšky a šetřit tak rodičům záda. Díky promyšleně designovaným tvarům je dítě ponořeno až nad úroveň ramen ve vodě, která zůstává déle teplá. Kyblík jsme dostali od Rosy, Raula a Marca. Delta Diffussion Shantala bílý koupací kyblík (Vaničky a kyblíky) Hodnocení produktu:.


Shantala kyblík

Speciální ergonomicky tvarovaný kyblík. Tvarem miminku připomíná dělohu, tedy známé prostředí, v němž se u maminky v bříšku vyvíjelo. Díky této vlastnosti jsme nemuseli vkládat ruce do kyblíku ze shora, ale mohli jsme pohodlně sedět na stejné úrovni, jako byl položený kyblík , a neboleli nás při delším koupání záda. Tato nádoba svým tvarem miminku připomíná dělohu, tedy známé prostředí, v němž se u maminky v bříšku vyvíjelo. V případě zájmu nás kontaktujte.


Všechny informace o produktu Shantala baby koupací kyblík , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Shantala baby koupací kyblík. Koupací kyblík Shantala je prvním koupacím kyblíkem svého druhu. Jeho přirozeně tvarované stěny (jako balón) poskytují dostatek prostoru pro koupání novorozence miminka až do věku cca 1. Než jsme objevili kyblík , koupali jsme dcerku tak maximálně jednou za týden, pak za dní, měla z toho šoky jak hrom. Pak mi kdosi poradil kyblík (bylo to před lety a zas až tak rozšířený ještě nebyl) a dítě jak by někdo vyměnil.


Koupala se v něm snad do dvou let, pak už si do něj lezla sama. Vody se bála celý batolecí věk jako čert kříže, do bazénu poprvé. Kč Cena je uvedena včetně DPH. Měli jsme možnost vyzkoušet různé kyblíky a Shantala nám vyhovuje nejvíce - máme spíše větší miminka a Shantala oproti např.


Tummy Tub dostatečně prostorná. Tento kyblík nahrazuje v prvním roce dítěte koupání ve vaně. Miminko se v něm cítí bezpečně - jako u maminky v bříšku. Mám v modrém provedení.


Ve své Shantala vaničce novorozenci spočívají v podobné poloze jako v prenatálním období, to je uklidňuje a cítí se šťasní a spokojení. Velký prostor je naopak zneklidňuje. Mohou si vybrat pozici, která jim nejvíce vyhovuje a nejsou omezováni ležením na plocho jako v obyčejné vaničce.


Tak kyblik tummy tub byl bezva, koupali jsme v nem od narozeni a male se to moc libilo. Ovsem od kg se tam uz nevesla a to mela ve ctyrech mesicich. Ani ta manipulace neni zas takovej problem, jak jsem si myslela.


Zahyby se oplachly vicemene samy, kdyz mala kopala a odrazela se ode dna a tak. Ony jsou ty mimca vicemene cisty, kdyz jim umyjete pokakanej zadecek. A to byste predpokladam.


Kúpacie vedierko môže byť umiestená do optimálnej výšky a šetriť tak rodičom chrbticu. Vďaka premyslene designovaným tvarom je dieťa ponorené až nad úroveň ramien vo vode, ktorá zostáva dlhšie teplá. Shantala pro děti: Ve svém Shantala koupacím kyblíku novorozenci spočívají v podobné poloze jako v prenatálním období, to je uklidňuje a cítí se šťasní a spokojení. Nádoba může být umístěna do optimální výšky a šetřit tak rodičům záda. POPIS: v Shantala vaničce novorozenci.


Ideální pomocník do malých prostor. Všetky informácie o produkte Vanička a kýblik Delta Diffusion shantala koupací kyblík , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Delta Diffusion shantala koupací kyblík. Naše cena: 6Kč Doomoo Shantala Mint.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě