Suché wc kadibudka prodám

Suché wc kadibudka prodám

Potřebujete kadibudku ( suché WC , zahradní WC , latrína)? Nabízíme hned několik variant kadibudiek s možností výběru barvy a jiných doplňků. Prodám vnitřky z toi budky. Díky vývodu a šoupěti se nechá napojit na odpa uzavřít odtok a otevřít při naplnění.


Chemické wc , chemický zácho suché wc , kadibudka. Při odběru všech 6i kusů sleva 5. Výroba a prodej dřevěných kadibudiek ( suché WC , zahradní WC , latrína), udíren a jiných doplňků do zahrad. Nová,rozměr 205cm x 90cm x90cm,,smrkove palubky 15mm,podlaha 38mm rám KVH hoblovane 40x60mm,pevný spodní rám trám 10x10cm, možnost upravit na chemické wc. Možnost i jiné rozměry, možnost.


WC suché kadibudka je vyrobeno z palubek Topován. Inzerát byl odebran z oblíbených. Táto drevená latrína vznikla poctivou ručnou prácou. Vzadu sú manipulačné dvierka.


Predné dvere je možné opatriť visutým zámkom. Ve dveřích srdíčko, plastové sedátko, vhodná na zahrady, chaty, chalupy, hřiště, letní tábory a podobně. Kvalitní práce se zárukou. Je možné nabídnout nátěr kadibudky, šindel na střechu, plechovou střechu či ozdobné panty.


Lze vložit chemické WC. Kadibudka je vyrobena ze smrkových trámků a palubek. WC má klasické sezení s plastovým sedátkem a otvor na piliny,pod sedákem jsou vloženy 2ks plastových kbelíků na odpad a piliny kterýma se odpad zasypává aby nepáchl.


Dobrý den chtěl bych na zahradě postavit kadibudku jelikož chemické wc je o neustálém vyvážení a kupování drahé chemie, problém je v tom že jediné místo. Dobrý den, rád bych si letos postavil na zahradě suché WC (kadibudku). Marně jsem hledal nějaký plánek. BC, rám vyroben z KVH latí tl.


OSB mm nebo prkna mm , podlaha a sedák z tl. Kvh hranol 60x40mm, základní konstrukce trámy 100x100mm, střecha prkna tl. Více informací a kontakt.


Suché wc kadibudka prodám

Daruji za odvoz kadibudku ( suché wc ), která ještě dobře poslouží na vaší stavbě nebo chatce. Bezplatná inzercia, latrina kadibudka predaj a inzercia. WC - kadibudka Suché wc rozměr sirka 1m, výška m,hloubka 1. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Další věcí, která by neměla chybět snad na žádné stavbě, je kadibudka.


Vybírejte si Chemická WC podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. WC vhodné ke stavbě rodinného domu. Já již nepotřebuji-mám dostavěno. WC kadibudka - fotogalerie. Tvoje zpráva se odešle přímo zadavateli tohoto inzerátu.


JANA – klasická kadibudka se sezením, včetně plastového sedátka, která se usadí na vyhloubenou jámu. Vyrábíme na zakázku montované dřevěné mobilní záchody, které zvenčí vypadají jako tradiční vesnická. Ručne vyrábané drevené latríny a búdky na náradie na chatu či záhradu.


Dlhoročné skúsenosti, maximálna spokojnosť. Rajec, Považská Bystrica, Žilina. Suché WC latríny Vitajte na stránkach našej spoločnosti. Naši pracovníci sú vyučení v odbore a dbajú na to, aby sa ich kvalifikácia stále zvyšovala.


Suché wc kadibudka prodám

Sú to skutoční profesionáli vo svojom odbore. Precízne spravená práca, ktorú za sebo. Za případnou pomoc děkuji Zdenek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě