Sapho cz

Kuchyně Kuchyně je velice důležitým místem pro náš život. Vyrábíme kvalitní české kuchyně na míru, ve kterých se budete cítit pohodově ať už budete vařit, péct, jíst nebo si jen povídat s rodinou či přáteli. Ať už máte velkou, střední nebo malou koupelnu, na doplňky. Umyvadlo, Vodovodní baterie, Vodovodní baterie a sprchy,. GINKO Washbasin Mixer Tap without Pop Up Waste, chrome 195.


Sapho cz

Značka, pod kterou naleznete kompletní sortiment pro koupelny ve střední a vyšší cenové kategorii. Stylishly equipped bathroom? Modern and trendy bathroom fixtures? SAPHO – BATHROOMS PROFESIONAL.


We have 5pages of bathroom equipment, which can help you to design a stylish bathroom. Kdo chce držet krok s aktuálními trendy, ví, že černá barva do současné moderní koupelny rozhodně patří. Provozujeme vlastní koupelnová studia.


Přes distribuční síť partnerských prodejen a náš přehledný eshop nabízíme nejen vlastní výrobky, které navrhujeme ve vlastním Design centru, ale i vybraný sortiment od 1výrobců. Obklady a dlažby pomáhají dotvořit vzhled každého interiéru. Jsou tím, co na první pohled udává styl Vaší koupelny, kuchyně.


Musí mezi sebou vzájemně ladit, ale hlavně se Vám musí líbit. Nyní tyto výrobky můžete nakoupit za akční ceny! Nejprodávanější z nich držíme skladem. Vybírat můžete z koupelnového nábytku, umyvadel, klozetů, bidetů, vodovodních baterií, sprchových vaniček, vanových a sprchových zástěn, vytápění, žlabů, sifonů a mnoha dalších. Původní síť maloobchodních prodejen se sanitární technikou byla postupně.


Accord Acora Adele Adina Agos Aida Aiko Aila Alabama Alex Alice Ceramica Icon Alice Ceramica Icon Circle Alix Alpi Basic Alpi Bou Alpi Glam Alpi Go Alpi Infiniti Alpi Kartuše Alpi London Alpi London II Alpi Nabo. Po kliknutí na obrázek se zobrazí nabídka produktů z dotyčné série na našem e-shopu. File name : Size : Last changed. Dejte vašemu sanitárnímu vybavení jednotný styl!


Zde se nacházíte: Heureka. WC kombi mísa PACO s technologií splachování Rimless, s nádržkou včetně splachovací soupravy a WC sedátkem s pomalým sklápěním (Soft Close). Díky technologii Rimless vytéká. Sapho REDONDO 5x 9mm ER220. Presentation internet: sapho.


Sapho cz

Nabídka společnosti se vyznačuje velkou produktovou pestrostí. Od vlastních designových řad koupelnového nábytku sledujících módní minimalistické tendence současných koupelnových interiérů, přes retro styl až po tzv. Navštivte i naše další weby. Připravit si horkou lázeň v příjemné stylové koupelně můžete díky SIKO i vy.


Vyberete si vše, co pro svojí vysněnou koupelnu budete potřebovat. Základem každé koupelny jsou obklady a dlažba, které jsou významným designovým prvkem. Původní rodinný podnik, který spravoval síť maloobchodních prodejen se sanitární technikou, byl postupně přeměměn na dynamickou velkoobchodní společnost ve výhradně českém vlastnictví.


Mezi nejoblíbenější produkty této značky patří vany, baterie, koupelnový nábytek, sprchové zástěny a dále také koupelnové doplňky. Dodáme vám vany, umyvadla, baterie, koupelnový nábytek i další různé doplňky. RAVAK nabízí ucelená řešení pro moderní koupelny.


Vybírejte vany, umyvadla a koupelnové doplňky z designových konceptů předních návrhářů, inspirujte se.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě