Sítko do okapu

Síťka do okapu : Chraňte své okapy před znečištěním a případným ucpáním! Ochrana okapů před znečištěním listím. Padající listí může v okapech způsobit pořádné nepříjemnosti. Vyhněte se ucpaným okapům s touto šikovnou síťkou.


Síťka zachytí napadané listí a do okapu tak bude proudit pouze voda. Síťka se do okapů upevňuje pomocí speciálních úchytů, které jsou součástí balení. Díky sítku na ochranu proti listí zůstává okapový odtok bez listí, takže se snižuje možnost ucpání odtoků. Sítko na ochranu proti listí vložené do odtokové hrdla okapu chrání okap před hrubým listím.


Na zanášení okapů má vliv jak zasazení do urbanistického celku s ohledem na okolní zeleň, tak i členitost okapového systému. Rizika u členitého odvodnění jsou samozřejmě vyšší, neboť se nečistoty usazují v zákoutích, kde dochází ke zpomalování odtoku. Zvýšené riziko s sebou přináší též instalace okapového vytápění. Okapový filtr a sběrač dešťové vody je jedna a ta samá věc. Když přemýšlíte nad tím, čím zalévat zahrádku a nechcete používat vodu z vodovodu a máte tu možnost zachytávat vodu ze střechy, je to ideální řešení.


Víte přece, jak to chodí každý rok. Prší u nás čím dál tím víc skoro vůbec a vytahovat spadané listí ze sudu je fakt otrava. Do mm (19) Od mm (14) Do mm (4) Zobrazit více Zobrazit mén ě. Půlkruhové (22) Kulaté (9) Hranaté (5) Zobrazit více Zobrazit méně. Zastřešení a okapové žlaby.


Třídění: Seřadit podle N. Pracuje na principu spojených nádob, a tak pokud hladina vody v nádobě dosáhne plné výšky, přestane se plnit a voda odtéká dál okapovým svodem. Výhodou tohoto sběrače je středový kužel, díky kterému se padající voda roztříští a. Ucpaného okapu se již nemusíte bát! Balení obsahuje speciální úchyty, kterými se síťka připevňuje do okapu , a celou instalaci tak zvládnete sami doma. Síťku lze libovolně nastříhat, a tak můžete její šíři a délku upravit individuálně přesně podle vašich potřeb a šíře a délky vašeho okapu.


Vyřešte znečištěné a ucpané okapy jednou provždy s touto šikovnou síťkou! Jižní Korea) Kuvings EVO 8W_M. Sítko do odpadu: vyberte si ze široké nabídky produktů na magnet-3pagen.


Skvělá ochrana proti okapům plným listí, ucpaným odtokům, hnilobě a prorůstání mechem. Vyrobeno z umělé hmoty. Zejména na podzim, kdy opadává listí ze stromů, se často okapy zanášejí listím. Take Look 330views. SPRYTNYCH SPOSOBÓW NA CZYSTY DOM - Duration: 12:07.


Sítko do okapu

Výběr vhodného krycího roštu umožňuje harmonické začlenění do celkového rázu okolí, přičemž zajistí bezpečnost provozu na zpevněných plochách. Program doplňkových dílů pomáhá přizpůsobit odvodňovací systém požadavkům ka�. Instalace této síťky je velmi snadná a všechno potřebné najdete přímo v balení. Na horách si stavby užily mráz i sníh, tam je revize okapů nutná.


V nížinách také, hlavně kvůli větrnému počasí, které do okapu zaneslo listí, větvičky. V zákoutích okapového systému často zůstávají stará ptačí hnízda a jiné nečistoty. Vždy je dobré mít jistotu.


Sítko do okapu

Je z nerezové oceli, má odtokových štěrbin a délku mm. Má průměr těsnění mm. Kč ( €) Cena bez DPH.


Vážený návštěvníku webových stránek OBI, budeme rádi, pokud věnujete trochu svého času na zodpovězení několika otázek. Vaše osobní údaje zůstanou anonymní a budou považovány za přísně důvěrné. Sídlo společnosti: DACHOS s. Výdejní sklad: E-OKAPY. Jeste me napadlo dat sitko nahoru do kotliku a cistit z zebriku, popripadne koupit zachytavac vody se sitkem a cistit pres nej.


To by jste nemusela zasahovat do chodniku vubec.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě