Sítko do vany

Už neunikne ani vlásek a váš odpad bude jásat. Bílý špunt sítko Umbra Flex je všechny pochytá. Gumové sítko se hodí do umyvadel a van všech možných veliko. Stiskněte kovové tlačítko ve středu tak, aby voda protékala filtrem a zachytávala v něm nečistoty.


Sítko do dřezu má přísavek, které ho přichytí vždy na správném místě. Díky tomuto sítku zamezíte ucpávání odpadu nečistotami a zbytky jídla. Lapač nečistot snadno zachytí vlasy a jednoduše se čistí. KLÍČOVÉ VLASTNOSTI SÍTKA - jednoduché použití viz foto výše - zachytí vlasy. Kč FANTAZIE - bytové do.


Hodnocení produktu:. Prodává se na závěsné kartě pod značkou TORO. V naší nabídce naleznete nespočet tvarů - vany obdélníkové, rohové, kulaté či zcela atypické. Také výběr materiálů, ze kterých jsou vany vyrobeny, je široký.


Dle materiálu dodáváme vany z akrylátu, smaltované, ale třeba také z litých materiálů vyznačujících se jedinečným tvarem, kdy materiál neklade žádné omezení na design. V konfigurátoru nábytku na. Vyrábíme v barvách: bílá, žlutá, krémová, hnědá, šedá.


Praktické sítko slouží k zachycení nečistot v umyvadle. Kompletní nabídku sítek do umyvadel naleznete v tomto odkazu. Všechny naše produkty jsou vy. Moderní silikonové sítko do vany či umyvadla je praktickou pomůckou do domácnosti.


Sítko do vany

Pomůže zabránit ucpání odpadu. Připevníte jej pomocí pěti přísavek. Materiál: plastRozměr: 16x16xcmBarva: modrá.


Plastová vana do kufru značky ARISTAR zajišťuje dokonalou ochranu vnitřku vašeho kufru před všemi druhy opotřebení. Plastové sítko ve třech barvách na hraní do vody - sada se třemi různými zvířátky, žijícími ve vodě, z plastu. Podběráček se zvířátky, oblíbená hračka do vany pro nejmenší. Dítě si se síťkou ve vodě určitě hodně vyhraje a zažije spoustu zábavy. Tato hračka do vody zabaví vaše dítě natolik, že se.


Neohodnoceno Značka: Ramiz. K č – 1Kč – 149. Duży wysokiej jakości sitko chroniące przed wpadaniem przypadkowych rzeczy do odpływu wody w prysznicu lub wannie. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vybírejte z 2produktů v kategorii madla do vany a sprchy. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě.


Koupelnové sedátka do vany a sprchy za skvělé ceny, od odborníků. Vyzvednutí na prodejně, nebo možnost doručení přímo do domu či bytu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě