T kus mosaz

T kus mosaz

Maximální provozní tlak bar (PN 10). Pracovní teplota - 100°C. Na mosazné fitinky se vztahuje pojištění za škody pro území celé EU.


Určeno pro rozvody vody, pitné vody, vzduchu, plynu, neabrazivních a. Hodnocení výrobku: Výrobce. Pozinkované tvarovky od Německé firmy Gebo Armatury z temperované litiny Gebo v suladu s níže uvedenou normou jsou vhodné pro média stlačený vzduch,hořlavý plyn,uhlovodík a jiná, pokud jsou dodrženy. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Je vyroben z kvalitní mosazi, montáž se provádí zašroubováním pomocí závitu.


Použití T -kusu je vhodné pro kapalná neagresivní média a pro otevřený i. Celomosazné svěrné tvarovky, určená pro rozvody z polyetylenových trubek. Nejprodávanější v kategorii PE T-Kus MOSAZ. T - kus vnější 1mosaz. Dostupnost: skladeVýrobce: STENO: Záruční lhůta: měsíců : 3- 2- bez DPH ks.


T kus mosaz

Použití pro kapalná neagresivní média a pro otevřený i uzavřený topný okruh. Lisovací tvarovky z mos. TMR T kus mosaz redukovaný x 3. TM T kus mosaz naše cena 63Kč. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie. Vsuvka redukovaná mosaz. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ceny za kus : Vaše cena eshop bez. MM x 1Kč 1Kč. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Kč (vč. DPH) ks skladem ZDE. Mosaz : K nákupu doporučujeme. BUGATTI BT svěrná spojka 40x4 T kus, mosaz. Duté šrouby - mosaz niklovaná, tlak: -- bar. Těsnící a distanční kroužky.


Unsubscribe from MEIBES s. Provozní teplota: 0-100°C. Montáž se provádí zašroubováním pomocí závitu G. Použitelnost: rozvody pitné vody, rozvody topení, rozvody vzduchu, rozvody závlahové vody. Ostatní produkty této skupiny Číslo výrobku: T MSV žádný obrázek.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě