Tatramat eov 120 navod

W øxV - 4x 11cm. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciáln. TATRAMAT - ohrievače vody, s. Ohřívač je určený pro vertikální montáž na stěnu. OVK 1, 1ohrieva če vody kombinované s dvoj pláš ťom OVK 2ohrieva č vody kombinovaný s výmenníkom str.


Tatramat eov 120 navod

Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW. Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Porovnání cen el ohrivac tatramat eov navod , srovnání cen el ohrivac. Odstranění obalu a kontrola: Po odstranění obalu se přesvědčte, zda myčka nebyla během přepravy poškozena a zda se dveře dobře zavírají. Tatramat EO 1EL od 36€ - Heureka. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Cut to Size Coir Matting.


Tatramat eov 120 navod

Trimmed to an Exact fit. Tento ohrievač patrí do okrúhlych vyhotovení radu EOV Trend s objemom 1l. Ohrievacie teleso pracuje výkonom kW. Elektrický závěsný ohřívač vody.


Aktuálny stav teploty sa zobrazuje na prednej strane, kde je umiestnený indikátor teploty. Bojler radíme do energetickej. Manuál, který naleznete níže, doporučujeme přečíst než výrobek začnete používat. Dříve, než zahájíte provoz, si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě jej uschovejte.


Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Jednoduché ovládanie požadovanej teploty je umožnené vďaka otočnému tlačidlu a takisto môžete pohodlne kontrolovať aktuálny stav teploty prostredníctvom indikátora umiestneného na prednej strane ohrievača.


Zásobníkový elektrický ohřívač vody s objemem 1l Celý popis a technické parame. Máme pro vás k dispozici návodů od ohřívače vody. Pro rychlejší hledání můžete využít výhledávání v pravé části obrazovky. Ak ste si ho však plánovali kúpiť ako náhradu za niekdajší model s rovnakým označením, tak pri jeho inštalácií narazíte na komplikáciu. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává.


Tatramat eov 120 navod

Věříme ale, že si vyberete nový. C na 65C: 2min Tloušťka PU izolace: mm VÝKONOVÉ. Pomocí otočného voliče regulátoru teploty lze nastavit teplotu od °C do °C.


Vnitřní kotel je opatřen vysoce kvalitním smaltem.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě