Tatramat eov 202

Tatramat eov 202

Produktovú radu EOV tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Sú jedinečné svojou kvalitou, dizajnom, vyhotovením, špičkovými dizajnérmi i svojimi prevádzkovými vlastnosťami. Vďaka najmodernejším technológiám, postupom a know-how využitým pri vývoji týchto ohrievačov vody bolo možné extrémne znížiť spotrebu el. Produktový rad EOV Trend tvoria zásobníkové nástenné elektrické ohrievače vody v okrúhlom vyhotovení. Voda je ohrievaná ohrievacím telesom s výkonom kW.


Tatramat eov 202

Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 7°C. Instalace vertikální na stěnu - nastojato Široká škála použití Vybavení a výhody: Použité materiály a komponenty. Inštalácia vertikálne na stenu - nastojato Široká škála použitia Vybavenie a výhody : Použité materiály a komponenty. Tatramat EOV 2– informace.


Vertikalūs ir horizontalūs montuojami horizontaliai, tūriniai, mažos talpos, montuojami po. Najlacnejsie tatramat eov 202. Nájdených: produktov. Recenzia tatramat eov 202.


TATRAMAT Termostat pro el. Vnitřní nádrž ohřívače. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. Podívejte se na novinky v kategorii s elektrickým ohřevem stojaté. K modelu EOV 2obvykle nabízíme v rámci časově omezených.


Určen pro více odběrných míst. Vhodný pro 5-člennou rodinu. Ohřev vody v domácnostech, na chatách, malých provozech a pod. Ohrev vody v domácnostiach, na chatách, malých prevádzkách a pod. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Tatramat eov 202

Aufheizzeit 200L WWS um ΔT= 50°C. Statistika hodnocení produktu. Doporučení od zákazníků. Elektrické akumulačné tlakové ohrievače vod. Ohrievacie teleso disponuje výkonom kW.


Celkový objem bojlera je 2l. K dispozícii je plynulé nastavenie teploty od - 75°C. Zaručená je jednoduchá manipulácia, dlhá životnosť, nízka spotreba energie.


Tento ohrievač patrí do okrúhlych vyhotovení radu EOV Trend s objemom 1l. Aktuálny stav teploty sa zobrazuje na prednej strane, kde je umiestnený indikátor teploty. Vnútorný kotol je obliehaný vysokokvalitným smaltom. Bojler radíme do energetickej.


Nyní přichází na trh s novinkou. Jedná se o elektrický tlakový ohřívač vody EOV 1Tren který vám poskytne teplou vodu všude, kde ji budete potřebovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě