Teiko cejlon

CEJLON bath belong to the most favourire products out of the series of corner baths. They are available as left and right performance. They can be furnished with facing panels abounding in two different technical specifications. CEJLON vytvoří ve Vaší koupelně skutečný sprchový kout.


Střední díly jsou posuvné, při uzavření se spojí pomocí vložených magnetických lišt. Vanová zástěna je určena k vaně Cejlon - pro levé i pravé provedení. Síla stěny akrylátu mm. Jsou dostupné v levém i. Asymetrická vana z akrylátu. Objem vany je 1litrů.


Na objednávku Běžná doba dodání dní Můžete mít. Rohová vana z akrylátu. Hodnocení produktu:. CEJLON lze vybavit kterýmkoli z hydromasážních systémů s výjimkou systémů EXCELLENT. Expresné doručenie po Slovensku!


Teiko Cejlon P 150x100cm od €209. Panel soznacením Cejlon HTP je nutné použít v případě, že zakoupená vana Cejlon má instalován hydromasážní systém řady ECO nebo STANDARD. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Připevnění krytu na vanu a jeho případné odejmutí je snadné. Podrobný postup je uveden v návodu na instalaci krycích. Nejlevnější e-shop NetObchodak. Zboží za akční ceny, slevy.


Teiko cejlon

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Z estetického aj praktického hľadiska je vhodné vaňu osadiť krycím panelom. Pripevnenie krytu na vaňu a jeho prípadné odobratie je jednoduché.


Radius zástěny je speciálně upraven na vanu CEJLON. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo.


Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním souhlasíte s použit. Detail produktu Do obchodu. Vana Cejlon pohladí, polaská, poteší tělo i duši. Je ideální do malých koupelen.


Pro malé koupelny a prostorově úspo.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě