Umyvadlo na vlasy

Gumené umývadlo na vlasy pre pacientov pripútaných na lôžko. Gumené nafukovacie umývadlo je určené na uľahčenie hygieny a umývanie vlasov osobám, ktoré sú choré, ležiace alebo si nemôžu umývať vlasy vo vani kvôli nejakému zraneniu. Přenosné umyvadlo na vlasy se vyznačuje tím, že je velmi lehké a pohodlné na používání. Jeho tvar se snadno přizpůsobí krku a pohodlně se opře o ramena.


Vyvýšené hrany (boky umyvadla) umožňují, aby voda proudila do umyvadla bez úniku. Je ideální na mytí vlasů lidem na invalidním vozíku. Sada obsahuje: Šampon pro barvené vlasy (Colorlast Shampoo Orchid) 4ml Kondicionér pro barvené vlasy (Colorlast Conditioner) 2ml Vyživující sérum na vlasy Biolage ExquisiteOil (Replenishing Treatment With Moringa Oil) 1mlPopisŠampon pro barvené vlasy s extraktem z orchideje pro lesk barvy. Aktivní látky: extrakt z orchideje odolává blednutí barvy, nízké pH chrání. Umyvadlo na umyvanie vlasy.


Umývanie vlasov je pre pacienta veľmi pohodlné, navyše ramená má chránené pred omočením. Gumové umyvadlo na vlasy Kód výrobku: GU122. Rozdáváme dárky × Získejte praktické dárky za Váš nákup.


Stačí, když u nás nakoupít. Rozdávame darčeky × Získajte praktické darčeky za Váš nákup. Umývátko, umyvadlo , dvojumyvadlo, výlevka? Záleží na rozměrech koupelny. Otočné do malé, na desku do velké.


Na zahradu venkovní nástěnné ve stylu retro. Pavlačové jako zahradní umyvadlo. Nejsnadněji si vyberete na FAVI. Plastové, kamenné, litinové, skleněné, kulaté i oválné.


Umyvadlo na vlasy

Nafukovací umyvadlo na vlasy je navrženo pro pohodlné, snadné a bezpečné umývání vlasů na lůžku. Poskytuje oporu hlavy a chrání ramena. Některá z umyvadel můžete do desky zapustit, jiná můžete dokonce vlepit pod desku. Pro zápustná umyvadla do desky a pod desku lze použít desky KIRA, TAILOR a OLIVER na konzolích. Prenosné umývadlo na vlasy sa vyznačuje tým, že je veľmi ľahké a pohodlné na používanie.


Neagresivní účinek šamponu jemně myje vlasy a chrání ruce při mytí vlasů. Balení: 5ml Vlastnosti: - hydratuje a vživuje vlasy - pro suché a chemicky ošetřené vlasy - navrací vlasům objem - dodává vlasům lesk - udržuje přirozený pH faktor - chrání ruce Aplikace: 1. Naneste na šamponem umyté vlasy. KACHĽOVÉ PECE S TEPLOVODNÝM VÝMENNÍKOM. Kachľové pece s teplovodným výmenníkom. Kachliarstvo a krby u bitalovcov.


Umyvadlo na vlasy

Silikonové mycí rukavice na mytí nádobí. Použití - pro vaření, mytí nádobí, čištění ovoce a zeleniny, čištění koupelny, čištění místnosti, péči o vlasy domácích zvířat a mytí auta. Extrémně vysoká tepelná odolnost, -60. Nafukovacie umývadlo na vlasy poskytuje bezpečnú oporu na hlavu, chráni ramená a posteľ pre zmočením. Jednoduchá drenážna hadica má bezpečnostnú zarážku, ktorá umožňuje riadené vyprázdňovanie umývadla.


Táto mobilná pomôcka - dvojradové mäkké nafukovacie umývadlo s uzáverom odtoku vody a sprchovacím vakom, umožní ľahkú hygienu aj pre čiastočne či úplne imobilných pacientov. Umývadlo na umytie vlasov na lôžku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě