Umyvadlo olymp

Profesionálne riešenie pre vašu kúpeľňu nájdete v ponuke kupelnashop. Milí zákazníci, na základe prevencie voči Coronavirusu a nariadenej karantény, bude naša predajňa od 16. K umyvadlu je nutno přikoupit sifon a baterii.


Umyvadlo olymp

Umyvadlo s otvorem pro baterii uprostřed. V sortimentu JIKA si vyberete vanu, sprchové kouty, koupelnové baterie, nábytek do koupelny, „záchod“ i umyvadlo. Nejprodávanější série jsou Cubito, Mio a Olymp , které žijí jak designem, tak praktičností. Nechte se inspirovat a navštivte prodejny SIKO s vystavenými kójemi nejen od firmy JIKA.


Lyra Plus Skříňka Lyra Plus Viva zásuvkami pro umyvadlo cm. Cubito pure Hlavová sprcha 3x 3mm, nerez. Jika LYRA PLUS umyvadlo 8. LYRA, což je mimořádně atraktivní řada koupelnového nábytku a vybavení, která vizuálně osvěží každou koupelnu. Milí naši zákazníci, sme tu pre Vás v plnom nasadení a bez obmedzení. Naša dodávateľská sieť pracuje tak isto na plné obrátky, aby sme Vám zabezpečili všetok potrebný tovar v najkratšom možnom čase a tak ako vždy, za najlepšie ceny!


Zůstaňte v bezpečí a chraňte své zdraví. Vždy je však praktická a nadčasová. Předností této série je jedinečná kombinace příznivé ceny a moderního designu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


JIKA OLYMP DEEP umyvadlo do nábytku 8. Balení bez sifonu a baterie. Montážní sadu je nutné dokoupit. Jsou jednoduše a elegantně řešená. Výrobce JIKA je známý svou. Nové umyvadlo OLYMP DEEP je jedním slovem nevšední.


Má krásný a čistý tvar, je prostorné díky odkládacím plochám i šířce, dostatečně hluboké, je chytře a přitom jednoduše řešené. Může se kombinovat se sifonem, keramickým krytem, sloupem nebo originálním nábytkem. Série Olymp nabízí sprchové vaničky, klasické i rohové vany, umyvadla, ale i klozety, bidety.


You can obtain further information, or learn how to change the settings, in our cookies policy. Zcela v duchu současných. Plnovýsuvná umývadlová skrinka Olymp Deep má praktické vnútorné usporiadanie. DEEP BY JIKA umyvadlo 550x560x190mm, rohové, s otvorem, bílá TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 5mm Hloubka: 5mm Výška: 1mm Hmotnost: kg Barva: bílá - s otvorem pro baterii uprostřed - s přepadem Elegantní jednoduchá umyvadla Deep by JIKA pojmou dostatečné množství vody i při malé půdorysné ploše. Jsou určena pro ty z nás, kteří dávají přednost praktičnosti.


Jedna z nejoriginálnějších a nejelegantnějších umyvadlových skříněk, která přišla v posledních letech na český trh. Dodacia doba: 3-dní 22€ bez DPH. Jedná se nové nepoškozené zboží. Této výjimečně nízké ceny jsme dosáhli.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě