Umyvadlo vitra

Umyvadlo vitra

Get Massive Savings On Vitra Bathrooms Now. Browse Our VitrA Suites Range! Balení bez sifonu a baterie. Vitra Original Vitra Originals and their Stories. Home Stories for Spring Living.


The Conditions Conducive to Life Magazine. Back to the Office Office. Professionals Office - Public. Panton Fantasy Landscape Magazine. Architecture and design Vitra Campus.


Firma vyrábí umyvadla, malá umývátka, mísy na desku i dvojumyvadla. Vybavit si lze malou, velkou i atypickou koupelnu. Koupit si lze produkty na. Hoďte očko na umyvadla VITRA , ta vynikají vysokou kvalitou, pěkným provedením a zajímavým designem. Již téměr let je firma Vitra jednou z předních nábytkářských firem na světě.


Firma se specializuje na domácí a kancelářský nábytek, ale také na náytek pro veřejné prostory. Produkty jsou od začátku vyvíjeny ve Švýcarsku a spojují je přední inženýrská práce s tvůrčím geniem předních světových. Montážní sadu je nutné dokoupit. VITRA Tumyvadlo na desku 60cm s otvorem pro baterii - Uložit ke srovnání.


Hodnocení produktu:. Umyvadlo na desku Laufen Lau. Toto umyvadlo lze použít jako na desku, ale je možné ho také zavěsit na zeď.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! VITRA Sumyvadlo 600mm s otvorem, bílá. Elegantní provedení, čisté linie a moderní design tohoto typu umyvadel vás nadchnou. Umývadlo z prírodného kameňa béžové. Možno ho použít jako st.


Vybírejte z produktů v kategorii umyvadla. Chytrý nákup#128717;z mnoha e-shopů na jednom místě. Skladem více než ks. Uživatelská hodnocení Přidat vlastní recenzi. Spoukazuje na dlouhodobou kvalitu za přijatelné ceny.


Umyvadlo vitra

Může být použita jak v domácnosti, tak na veřejných. Detail produktu Do obchodu. Může se zdát, že je to maličkost, ale správně zvolená baterie u. Kulaté umyvadlo na desku Nest bez otvoru pro baterii a bez přepadu.


Slibuje bezpočet možností použití ve Vaší koupelně. Kryt sifonu, sifon, průtočná zátka a vodovodní baterie nejsou součástí výrobku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě