Větrné rukávy

Větrné rukávy

Naše ukazatele směru větru, větrné rukávy a větrné pytle jsou nejvyšší kvality, obstojí v nejnáročnějších zkouškách, splňují legislativní normy. Hlavně jsou ale nepřekonatelnými pomocníky při určování směru větru. Větrné rukávy - velký výběr velikostí, snadná instalace. Určují směr a indikují sílu větru. Ideální na kite spoty, paragliding startovačky a přistání.


Skladné teleskopické tyče, snadno přepravitelné. Speciální větrné rukávy na letiště, silnice a provozy, kde je potřeba sledovat vítr. Na letištích bývají rukávy osvětleny pro použití v noci. Letecké větrné rukávy jsou nezbytným vybavením každého letiště a můžete je poměrně běžně vidět také jinde, například u silnic.


Jedná se samozřejmě o velmi efektivní, při tom v podstatě levné zařízení, které určuje směr, ale také sílu větru. Naše větrné rukávy splňují zákonné normy pro veškeré použití v ČR. Barevné provedení větrných rukávů je červenobílé nebo oranžovobílé.


Jsou vhodné pro všechna letiště, plochy UL, startoviště závěsných a padákových kluzáků i další použití. Prodej a výroba větrných rukávů, ukazatelů směru větru. Navštivte náš nový kiteboarding eshop.


Máme vše co potřebujete! A stovky dalších produktů pro surfing a kitesurfing. Nebo navštivte naší kamenou prodejnu v Praze. Nabízíme široký výběr větrníků, větrných pytlů a rukávů, turbín a různých dekorací ať už na balkon či zahradu (spirály, lampiony či třepetalky).


Nové větrné rukávy vycházejí z nové grafiky firmy, byla rovněž upravena jejich velikost. Nyní vyrábíme velikosti: S (cm) M (1cm) L (1cm) Rukávy jsou k dispozici pro kluby a letecké školy k další customizaci. Prosíme, kontaktujte nás, mate-li zájem o jejich customizaci.


Po domluvě vyrobíme větrné rukávy i jiných rozměrů. Přívěsek na klíče ve tvaru větrného rukávu. Obraz - titul: Vítr kužel - bleskové dodání, nejnovější technologie!


Pouštění větrného rukávu je pro děti nebo dospělé velká zábava, kterou mohou zažít po celý rok. Jun při výšce stožáru 5m pro větrný. Vlajky a větrné rukávy Nejprodávanější.


Nizozemská vlajka x 1cm. Nejlevnější Nejdražší Nejprodávanější Abecedně. Již řadu let se zabýváme výrobou větrných rukávů a reklamních transparentů pro vlekání za letadlem. Vyrábíme kvalitní větrné rukávy pro letiště, dálnice a silnice, chemické výroby a sklady, autodromy, střelnice, bioplynové a hasičské stanice, skládky odpadu atd.


Kompletní sada se skládá z otočného rámu a tkaniny (rukávu). Možnost reklamního potisku. Karel Mařík (Plasy) 14km. Výroba větrných rukávů a ocelových konstrukcí pro větrné rukávy.


Větrn rukáv Český výrobek Velice kvalitní větrný rukáv, který by měl mít ve výbavě každý správný kiter. Rukáv je velice šikovný pomocník pri určování směru a síly větru.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě