Vsakovací blok cena

Je možné jej použít pro odvodnění střech, náměstí, ulic i pro odvodnění průmyslových ploch. Vsakovací blok garantuje díky své konstrukci tvořené unikátními sloupky extrémní nosnost. Při výšce zásypu 8mm je pojízdný.


Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení.

Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího zařízení. Vsakovacie bloky kombinujú požiadavky ekologického prístupu so šancou ušetriť finančné prostriedky. Výhodou je také možnost univerzálního použití.


Pomocou vsakovacích blokov je možné odvodniť prakticky všetko – strechy, cesty, skladovacie plochy, parkoviská, rozsiahle spevnené plochy, alebo aj priemyselné plochy. Ideálny pre rodinné domy. Stará cena : 4€ Cena : 3€ viac informácií. Geotextília PP-profi, PP 1- Geotextília - 1 polypropylén.


Dešťová voda způsobuje problémy nejen městům a obcím, ale také majitelům nemovitostí nebo větších rozlehlejších.

Jako byste si představili seskládané bedničky na zeleninu. V tomto zásobníku se shromáždí voda steklá ze střechy a pak se pomalu postupně vsakuje do půdy. Bloky je možné na sebe vrstvit i výškově, v modulu po 4mm. Při vytváření vsakovacích galerií je nutné jednotlivé bloky spojovat pomoci vsakovacích spojek. K propojení bloků se vždy uvažují kusy spojek na jeden blok.


Při objednávce například 5. Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou. DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. NIDAPLAST- voštinový blok EP 600.


Princip, fungování a instalace vsakovacího bloku Garantia RainBloc. Vhodné pro odvodnění parkoviště, zatravněných ploch a dalších městských pozemků. Azura od společnosti Wavin Ekoplastik je nerevidovatelný akumulační box určený pro zasakování a retenci. Boxy jsou vyrobeny z panenského polypropylenu, jsou odolné a navržené minimálně pro let provozu za podmínek silného zatížení. Cena je vrátane spájacích elementov, geotextilie a opláštenia.


Tabuľka pre stanovenie a výber optimálneho modulu (počtu kusov vsakovacích blokov ):. Flexibilný a vysoko účinný vsakovací Blok sa využíva hlavne v priemyselnej a komunálnej oblasti. Prodám vsakovací blok Garantia Ecobloc Inspect, tělo 205.

Cena je stanovena na základě platného ceníku firmy BOCR Trading s. Výše poskytovaných slev je stanovena v. FRÄNKISCHE RIGOFILL ST-B blok pro vsakovací systémy. Výborný pomer: využiteľný objem - cena. Možnosť rozširovania pridávaním tunelov za sebou. Ten je pro začátek sezóny opravdu plný novinek v sortimentu.


Vsakovací systém DRENBLOK je výsledkom vývoja v oblasti hospodárenia s dažďovými vodami optimalizovaného na potreby stavebníctva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě