Vsakovací koše

Vsakovací koše

Tím se vytváří obrovské prostory pro dešťovou vodu. Systém bodů se spojuje dohromady a můžete, vytvářet libovolné tvary a velikost. Celý box je obalen geotextilií a zasypaný zeminou. Využitelnost boxů je téměř jejich kapacity.


Toto se přikryje geotextílií a zahrne. Toto je dražší variata likvidace dešťové vody. Medzinárodný výrobca plastových rúr a tvaroviek.


Vsakovací tunely a bloky pro vsakování dešťové vody. Vsakovanie dažďovej vody je ideálny spôsob ako odťažiť kanalizáciu a ušetriť na vodnom. Vhodné pre rodinné domy aj veľké stavby.


Při výšce zásypu 8mm je pojízdný i nákladními automobily 60t. Lze na sebe vrstvit i výškově, a to v modulu 4mm. Pro spojení bloků doporučujeme použít spojky obj. Výroba zariadení na VSAKOVANIE a narábanie s dažďovou vodou.


DAŽĎOVÉ SYSTÉMY DRENBLOK – systém na vsakovanie dažďovej vody Je to patentovo chránené zariadenie určené pre plynulé a prirodzené vsakovanie dažďovej vody zvádzanej zo striech budov a zastavaných plôch do zeme. Nové technologie vsakovacích systémů řeší problém s nakládáním dešťové vody v místě srážek, čímž odlehčují kanalizačním stokám (možnost volby menšího průměru kanalizačního potrubí) a snižuje poplatky za odvod dešťových vod z vlastních pozemků. Nové vsakovací bloky jsou vyrobeny ze 1 recyklovatelného polypropylénu a díky své konstrukci mají tyto bloky třikrát větší retenční objem než štěrkové lože. Bloky se skládají z těla, dna a dvou kusů zakončení. Spojují se jednoduše pomocí spojek a lze z nich vyskládat různé tvary a velikosti vsakovacího.


Plastový vsakovací blok, určený pro vsakování dešťové vody nebo filtrované vody z domvní čistírny. Bloky je možné spojovat a osadit do řad nebo do několika. Vytvářet vsakovací kanály nad žulovou skálou není ideální případ. Jednou z možností zpracování dešťové vody je její vsakování na vlastním pozemku.


Okrem prípadného využívania zadržanej dažďovej vody, vsakovací systém Drenblok DB zaujme najmä svojou jednoduchosťou, univerzálnosťou použitia, rýchlosťou montáže a výhodnou cenou. Všechny novostavby i většina rekonstrukcí mají v podmínkách stavebního úřadu stanovenu povinnost likvidovat srážkovou vodu na pozemku investora. Ač se to investorům nebo stavebníkům často nelíbí, důvody jsou zřejmé a logické. Vsakování srážkové vody vyžaduje česká legislativa. Kanalizační sítě nejso.


MEA WATER MANAGEMENT s. Výhodou je také možnost univerzálního použití. Zabývá se nejčastěji používanými vsakovacími prvky jako jsou štěrková a makadamové vsakovací rýhy a šachty nebo již prefabrikované plastové vsakovací koše. Pokud to podmínky dovolují mohou být využita také povrchová vsakovací zařízení, průlehy, příkopy, vsakovací nádrže. Filtrační koše , Ramaco.


Vážení zákazníci, rádi bychom Vás informovali, že i přes nouzový stav vyhlášený na území ČR jsme nadále v provozu, přijímáme i expedujeme objednávky. Po dobu trvání všech nezbytných opatření jsme jen nuceni zrušit možnost platby dobírkou či v hotovosti. Flexibilní a vysoce účinný vsakovací blok 3k vsakování a retenci dešťových vod. Dělící filtr zachová retenční funkci po celou dobu životnosti.


Technicky náročnější a dražší variantou jsou speciální vsakovací zařízení – tunely či koše. Jde většinou o plastové konstrukce zakopané pod zem, do kterých je přiváděna přebytečná dešťová voda. Tato voda pak žebrovanými stranami s velkou styčnou plochou odchází do země. Zánovní vsakovací koše ( boxy , galerie) značky Frankische.


Box má velikost 80x80x66cm, pojme 408l. ACO Stormbrixx vsakovací a retenční systém - základní blok Základní blok ( spojením dvou bloků vznikne box o objemu 4m3) Retence dešťové vody. Na nete som si našiel nové technické riešenie ktoré na prvý pohľad vyzeralo fantasticky a celkom lacno – drenážne koše obalené geotextíliou.


A ešte v tom nebola geotextília ani žiadne práce.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě