Vtipné nápisy na wc

Upozorňovací a varovná vtipná cedulka. Vtipné , výstražné, varovné cedulky – WC. Jde o to, že máme doma u sklepa jeden zácho na který se chodí výjimečně, já na něj nechodím takřka vůbec, manžel ojediněle a je čistotný, ale používá ho strýc, který si u nás schovává kolo a chodí do svého sklepa (sem tam i někdo další od strýce).


Koronavirus vtipy zde: 4vtipů, podkategorií včetně povinného nošení roušek a boje o toaletní papír! Vtipy na WC Nalezeno vtipů.

Pretože aj hlupáci musia chodiť na záchod. Potřebuju poradit s vtipným a neurážlivým nápisem na WC. Už som videl všelijaké nápisy na WC -kách, ale tento ma pobavil. Od Bgt Hjy (tak sa volá na FB): V jednej prevádzke majú zmysel pre humor a milú pani upratovačku.


Každý člověk musí navštěvovat WC , ale ne všude jsou zajímavé cedule a hlášky, jako se tam nacházely v kempu. Většinou jsou na dveřích umístěny cedule „udržujte čistotu! Při každém vstupu na onu místnost jsem se zasmála a říkala si, že tohle musím vyfotit.

Bylo zajímavé, že tyto cedule, se nacházely pouze na ženském WC. Nechtělo se mi věřit, že by ženy. Odpověď na komentář zrušíte zde. Jméno (required) Email (required) Webové str. Nápis na pánských WC 0. Kreatívne označenia WC.


Tento článok je tiež zameraný na kreativitu, ale v trochu inom zmysle. Väčšinou ide o inštruktážne nápisy , ktoré sa nachádzajú na pánskych alebo dámskych toaletách. Vychutnaj si tie najzábavnejšie nápisy z toaliet.


Prosím vás poradte ako prinútiť zamestnancov aby si skontrolovali po sebe wc ,čo po sebe zanechali. Je to velmi chúlostivá téma a nevieme si s tým poradiť. Rekreační oblast na Máchově jezeře. Neříkejte mně, že ty vaše žížalečky nejste schopni udržet na uzdě!


Pisoár probijí, močte přerušovaně. Nejen v hrobě, ale i zde uleví se Tobě.

Kdo půl směny neprofláká, ten pracuje na Husáka. Dveře vysazeny za účelem odstranění nápisu. Okamžitě se objevil nový nápis na zdi: KSČ nám nevěří, proto serem bez dveří.


Všetky spája jedno, sú vtipné ! Neházejte vložky z oken, dusí se nám kachny. Nejzajímavější vtipné citáty od autorů z celého světa - výběr vtipných, inspirativních a motivačních citátů na téma vtipné. V široké nabídce najdete tu správnou cedulku pro workoholiky, líné děti, milovníky piva, spokojené manžele, členy rodiny i zamilované páry.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. V nabídce máme stovky originálních potisků pro muže i ženy. Ať hledáš vtipné tričko pro sport nebo chceš jen popíchnout přátele, na našem eshopu si vybere každý.


Milovníky kola jistě potěší potisky s cyklistickými motivy. Několik skvělých triček máme také pro hasiče - hasičská trička si zamilujte každý hasič.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Nastavení tlakového spínače vodárny

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Jaký tlak v expanzní nádobě