Vyhřívaná dečka na záda

Vyhřívaná dečka na záda

Díky inovativní technologii Intellisense je zajištěna konstantní teplota s ohledem na změnu okolní teploty. Ergonomicky tvarovaná elektricky vyhřívaná dečka na krk a záda. Velice komfortní, zahřeje Váš krk i záda nejen v zimním období. Má stupně nastavení teploty. Vyhřívací dečka na záda a krk s odnímatelnou Powerbankou, x. Elektrické dečky) Hodnocení produktu: ().


Vyhřívaná dečka na záda

Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase. Nahřejí totiž různé části vašeho těla, jako jsou záda , šíje, bedra,. Určitě si vyberete také další. Docela obyčejná vyhřívací dečka , malý kousek textilní plsti propletený.


Dečka má nastavitelné teploty s turbo rychlým nahřátím během prvních minut a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyhřívaná elektrická deka na krk, ramena a záda Relief Wrap.


Pohodlná měkká vyhřívací deka, která prohřeje krk, ramena a záda. Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po 90. Kvalitní vyhřívací dečka k prohřívání krku a zad.


W výkon - termostat a automatické. Vyrobeno z polyesteru Nastavitelný elastický pásek Velmi měkký (sametový dotyk) Odnímatelná regulace se teplotními úrovněmi Rychlý topný systém Ochrana proti přehřátí Automatické vypnutí po minutách Specifický design pro krk, ramena a záda Napětí: 220. Dečka se zapíná kolem pasu na přezku a na suchý zip, který je na prsou. Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Měkká vyhřívaná deka z mikrovláken, na záda a na krk.


Vyhřívaná dečka na záda

Tvar přizpůsobený zádům a krku. Univerzální vyhřívaná deka do automobilu je vhodná k položení na sedadlo, nebo např. Potah je vyhříván na celé své ploše a dopřává tak luxusní ohřev.


Mimo položení na sedadla, či kufru, je možné deku přehodit např. Cenný společník do nepohody. Vyhřívané potahy do auta z pohledu použitého materiálu Vyhřívané potahy do auta jsou téměř vždy vyrobeny z polyesteru , který dobře odolává vyšší teplotě a zajišťuje tak vysokou bezpečnost. Deka by měla být uložena na místě, kde ji neohrožuje vlhkost (ne tedy např. na půdě, kam občas zatéká).


Vyhřívaná dečka na záda

V jejím těsném sousedství by se neměly vyskytovat žádné ostré předměty, které by ji mohly poškodit a stejně tak na ni nepokládejte nic těžkého, co by ji mohlo poškodit svou vahou. Dečku můžete přikládat i na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu. Využijete při revmatismu, zánětech močových cest, ledvin, zácpě nebo bolestivé menstruaci. Přístroj má funkci automatického vypnutí po minutách provozu a možnost rychlého nahřátí.


Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako terapie teplem. Nová, nerozbalená vyhřívací dečka na záda - ledviňák v elektrické podobě. Koupeno v Německu a nepoužito, takže to může být vhodný dárek na vánoce.


Odnímatelný přívodní kabel s ovládáním Automatické bezpečnostní vypínání po min. Rozměry jsou × cm. Kup teď 5Kč s dopravou 6Kč.


Velmi praktická a příjemná je v zimě, kdy zažene chlad.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě