Zahradní hadice 5 8

Zahradní hadice 5 8

Kvalitní hadice na vodu pro každou zahradu. II vrstva - pletená se syntetických vláken. Tvarová stálost a dlouhá životnost. Materiál: PVC, vyrobeno v České republice.


Zahradní hadice 5 8

Konstrukce: vnitřní vrstva: měkčené PVC – neprůhledné černé vnější vrstva: měkčené PVC – neprůhledné zelené výztuha: vysokopevnostní polyesterové vlákno pracovní. PVC odolné vůči UV a nečistotám 2. PVC Prodáváme v různých průměrech a délkách. Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní.


Rychlé a pohodlné připojení i výměna. Zahradní hadice skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších. Hodnocení produktu: (Velmi dobrý) recenzí.


Zahradní hadice 5 8

Revoluční zahradní hadice se pyšní inovativním designem,. Třívrstvá - vyztužená zahradní hadice z měkčeného PVC. PVC s dvěma oranžovými pruhy Prodáváme v různých průměrech a délkách. PVC vnitřní vrstva, proti UV záření, proti řasám 2. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Délka m, m, m. Technické parametry: 1. Set obsahuje plastové koncovky a plastový sací koš.


ZAHRADNÍ PROGRAM, HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Sunflex tlaková hadice na kapali. Ohebné hadice s tlakovou kostrou určené pro všeobecné použití (rozvody vody a jiných kapalin, vzduchu - v zahrádkářství, zemědělství, průmyslu i domácnostech). Vysoce kvalitní zahradní hadice , určená pro použití v zemědělství a zahradnictví.


Zesílená stěna zajišťuje perfektní vlastnosti při použití v náročnějších podmínkách jako je přímý kontakt s hustými keři a podobně. Vyrobená z měkčeného PVC se zvýšenou plošné hmotnosti a pevnosti. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Smršťovací zahradní hadice s profi pláštěm m - zelená.


Vyberajte v českej verzii Heureka. Recenzia na záhradné hadice. Záhradné hadice podľa skúseností ostatných.


Kärcher hadicová súprava, m 2. Pro dopravu průmyslové vody na zahrádkách, v průmyslových objektech nebo v zemědělství jsou určeny hadice z kategorie zahradní hadice. Představují ohebné hadice s tlakovou kostrou a zesílenou stěnou zaručující vynikající vlastnosti při použití v náročných podmínkách. Neprůhledné provedení tohoto typu hadic zabraňuje tvorbě řas, což je. Tento produkt již není na skladě. GEKA Ideal hadicové zahradní rychlospojky TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny.


Unsubscribe from TRIKER Instalatérské potřeby a koupelny? AQUATEC PVC GARDEN - zahradní. Akce Novinka Tip PROTAPE PUR 3A.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě