Vysavačové hadice

Snadno se skladují a přenášejí. Zasunutím hadice do vysavačové zásuvky dojde ke spuštění centrálního vysavače. Dále jsou v nabídce hadice s pojistkou nebo bez pojistky, ale také bezvypínačové, nebo elastické hadice které se natáhnou až do 10m délky. Dodávají se v délkách a metrů s plynulou regulací výkonu na mad. Tato skupina obsahuje specifické hadice , které jsou určeny pro domací i průmyslové vysavače.


Najdou široké uplatnění v různých oborech lehkého i těžkého průmyslu. Velmi kvalitní, celokovová teleskopická tyč s chromovou úpravou a pojistkou proti nechtěnému vypadnutí z vysavačové hadice. Pozor, není možné použít s hadicí bez BL (button lock) pojistky! I když jejich průměr a madlo můžou být použitelné pro spoustu vysavačů, koncovka, která se vsunuje do vysavače je použitelná pouze pro daný vysavač.


Vysavačové hadice jsou velmi specifické. Pokud nenajdete hadici pro svůj vysavač v našem výběru, kontaktujte nás, pokusíme se vám poradit. Délka vysavačové hadice je pak závislá na umístění sací trysky. Ta je zpravidla osazená ve stěně bazénu pod vodní hladinou tak, aby se k ní dalo dosáhnout rukou. Nejčastější připojovací průměr sací trysky pro bazénový vysavač je mm.


Vysavačové hadice

Nejvhodnější je průměr ověřit metrem přímo na bazénu. Dodáváme odsávací hadice pro všechny materiály. Díky našemu velkému skladu máme většinu hadic ihned k dodání. Rádi Vám odpovíme dotazy na odsávací hadice , hadice na vzduch, prach, abraziva, vysavače, kovové, vzduchotechniku, zemědělství, vysoké teploty, nehořlavé, chemické látky, styk s potravinami, antistatické, vodivé, zametací stroje a příslušenství.


Z naší nabídky hadic pro odsávání si vybere každý. Je jedno, zda potřebujete velmi lehkou vzduchotechnickou hadici pro odsávání prachu, hadici na hobliny, plastové granuláty nebo hadici na těžká abraziva. Naše nabídka zahrnuje vzduchotechnické hadice z PVC, PU a dalších moderních materiálů. Vyberajte si Hadice pre vysávače podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Show: Kategorie produktu.


Bazénové vysávačové hadice sú určené na ručné bazénové vysávače a drobné prepoje na bazéne. Dodávame bazénové vysávačové hadice aj s koncovkami pre pripojenie do skimmeru alebo sacej trysky. Potrebnú dĺžku vysávačovej hadice je možné zaistiť jednoducho súčtom dĺžky a hĺbky bazéna. K námi dodávaným vysavačovým hadicím si zde vyberete adekvátní koncovku. Koncovky jsou vyrobeny z nárazuvzdorného materiálu.


Vnitřní závit, nebo napojení na hadici, je uzpůsobeno stoupání spirály konkrétního typu vysavačové hadice. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Prodlužovací hadice k vypínačovým hadicím s klasickým ovládáním 24V. Hadice má vestavěný drát s kontakty, takže pokud potřebujete v některých částech domu delší hadici a vyžadujete ovládání systému pomocí vypínače.


ODSÁVACÍ HADICE VYSAVAČOVÉ HADICE VENTO PVC-LUX. Tato hadice je určena především pro průmyslové vysavače. Velmi dobrá ohebnost, je odolná vůči trvalým de. Vhodná pro odsávání prachu, neabrazivního materiálu apod.


Trn zaručí pevné spojení mezi hadicí a skimmerem a je nezbytnou součástí k bezproblémovému ručnímu vysávání. I když se k průmyslovým vysavačům mohou používat různé typy vzduchotechnických hadic, hadice v této kategorii jsou používané nejčastěji.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě