Wc nádržky

Táto kategória nemá žiadne podkategórie. WC nádržky WC sety a klozety. ALCAPLAST AQUALINE CERSANIT FALCON GEBERIT GROHE GSI KERASAN ROCA. Pozor, voda je dnes drahá. Nefunkční splachovač vám může ukrást i několik desítek tisíc korun.


Vyberte si splachovací nádržku k vašemu klozetu. U každého typu wc nádržky naleznete informace, ke které wc míse je vhodná, a proto vše bude dokonale pasovat. Vždy si ověřte, že vybraný typ nádržky pasuje ke zvolené wc míse.


Máte již vybranou samostatnou WC mísu nebo WC kombi? Prohlédněte si široký sortiment splachovacích nádržek. Pokud jste zvolili klozet závěsný, v sekci moduly a příslušenství vyberte vhodný podomítkový systém a nezapomeňte také na vhodné tlačítko a WC sedátko.


Wc nádržky

Mnoho modelů, ze kterých si vybere každý. Hledáte klasické, designové nebo retro nádržky ? Jsou vybaveny kompletní sadou ventilů a ostatním… 5Kč – 8Kč v obchodech Porovnat ceny. Majú moderný dizajn a samozrejmosťou je aj úsporné splachovanie. K nim máme v ponuke aj pripájacie rúrky na prívod vody z nádržky. Pokud máte kombi WC s moderním splachovacím systémem, problém s protékající vodou vyřešíte během chvilky.


Jakmile demontujete víko nádržky , ventilem jednoduše pootočíte a splachovací systém vyjmete. Podomietkové nádržky sa dávajú najmä do nových kúpeľní, novostavieb a zrekonštruovaných kúpeľní (pretože celú nádržku treba zamurovať do steny, prípadne ju obmurovať – nie je možné umiestniť ich do už hotovej kúpeľne). Objem litrů zaručuje vysokou účinnost splachování spolu s velkou variabilitou nastavení objemů vypouštěné vody ať u duálního splachování nebo stop systému. Nakupujte za skvělé ceny výrobky Jika!


Nabízíme kompletní sortiment tohoto předního českého výrobce sanitárního vybavení. Během posledních let jich byly po celém světě namontovány miliony. Jsou známé svoji příslovečnou spolehlivostí.


Před expedicí z výroby provádíme u každé nádržky zkoušku těsnosti. Záruka dodání náhradních dílů po dobu let. Výrobek je vybaven dvojčinným úsporným vypouštěcím ventilem a napouštěcím ventilem.


Splachovací armatura z produkce naší společnosti. Odstrániť vodný kameň z WC skúste tak, že ocot v noci nalejete priamo do splachovacej nádržky a necháte pôsobiť niekoľko hodín. Ideálne ak by ste vodu z nádržky vypustili, zastavili prívod vody a naliali čistý ocot.


Potom aspoň 2x po sebe spláchnite. WC záchody - kombinované WC - Záchody prešli za posledných rokov mnohými zmenami. Jednou z nich je možnosť dvojitého splachovania umožňujúca úsporu vody. Pribudol tiež zdokonalený podomietkový systém Geberit , ktorý umožňuje zabudovanie nádržky do steny. Tento systém sa používa prevažne pre závesné WC.


Na rozdiel od závesných WC , kombinované WC už nepotrebuje. Skoro každému se někdy stalo, že do nádržky kombi záchodu buď voda nenatékala, anebo z ní naopak tekla ven. Přitom vadné těsnění klidně za minutu prohýří litr vody, což pro domácí rozpočet při ceně vody přes korun za kubík znamená přes dva tisíce korun měsíčně.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě