Zavlažovací trysky

Trysky Precision mají patentovanou technologii distribuci vody a pevné výseče. Trysky Toro jsou charakteristické zejména svým vysokým výkonem a. Na výběr jsou také speciální tvary, tj. Kategorie: Statické postřikovače, tr. Rotační trysky pro rozpraš. Příslušenství pro rozpraš.


Elektormagnetické ventily El. Zavlažovací pistole, trysky a postřikovače. Důležitou roli při zavlažování hrají kvalitní zavlažovací pistole. Velkou pozornost je při výběru třeba věnovat použitému materiálu, který rozhoduje o tom, jak dlouho nám. Solární zavlažovací sada (1).


LUX Kruhový zavlažovací systém s bodcom (0). Každý zavlažovací systém by mal mať osadený filter. Ak je odpieskovací filter pred čerpadlom, ďalší už nemusíme montovať.


Zavlažovací trysky

Hlavné zavlažovacie potrubie sa nazýva aj hlavný rad. Hlavný rad je v sezóne stále pod tlakom vody. Vedie k šachtici s elektromagnetickými ventilmi, ktoré ovládajú prívody vody k samostatným zavlažovacím vetvám. V našom prípade sú tri.


Kapkové hadice, potrubí - Realizace, servis a projekce zavlažovacích systémů. Prodáváme veškerý sortiment zboží pro automatické závlahové systémy. Na zavlažování a závlahy jsme experti. Poradíme Vám a společně zrealizujeme projekt pro zavlažování a závlahy.


Postřikovače a trysky Hunter jsou základním prvkem zavlažovacích systémů. Vedle těchto trysek se dále používají ventily, čidla a další doplňky, které dohromady tvoří efektivní automatické systémy závlahy pro vaše zahrady, sady, parky apod. R-VAN rotační tryska 45°-270° Rain Bir. V ponuke máme kompletný sortiment komponentov pre automatické závlahy - trysky , postrekovače, elektromagnetické ventily, ovládacie jednotky, potrubia atď. Automatické zavlažovanie, či už nadzemné, alebo podzemné, šetrí čas ako aj spotrebu vody.


Pokud čidlo zjistí nedostatek vláhy, spustí zavlažování. Chytřejší počítače nabízejí možnost nastavit program tak, aby zavlažování neprobíhalo při plném slunci, ale třeba až navečer nebo brzy ráno. Podzemný zavlažovací systém je praktický neviditeľn. Ak nie je možné napájať všetky trysky súčasne, bude nutné vytvoriť niekoľko samostatných vetiev, ktoré sa budú spúšťať postupne tak, aby v jednej chvíli zavlažovalo súčasn.


Zavlažovací trysky

Postrekovač Pro-Spray bez trysky , s výsuvom cm. Trávové osivo BARENBRUG SuperSport kg. Riadiaca jednotka XCORE 4E pre vetvy, vonk. Výborně se hodí pro menší až středně velké trávníkové plochy, jsou velmi dobře využitelné i pro zavlažování výsadeb, květinových záhonů, trvalek i půdopokryvných rostlin.


Květinový nebo zeleninový záhon snadno obsloužíte ručně s hadicí a pistolí. Od hadicových spojek, přes hadice samotné, navijáky a vozíky na hadice, zavlažovací trysky a pistole po kropící systémy a programovatelné jednotky, se kterými snadno obsloužíte i menší travnaté plochy. Návod pro instalaci automatického zavlažovacího systému.


Zavlažovací trysky

Zkuste závlahové a zavlažovací systémy. Více o zavlažovacích systémech. Dodáme vám veškeré komponenty a vybavení, které budete potřebovat.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě