Wilo cor 1 wj 401 em

Přiloženy jsou provozní a montážní návody pro čer-padlo i řídící skříň. Zařízení má integrovanou ochranu proti běhu na sucho, zpětnou klapku na výtlaku a napájecí kabel. Wilo COR-WJ 4EM - Hodnotenie: 4. Technický list na stiahnutie Použitie : zásobovanie domácností.


Na sklade, doručenie do pracovných dní. Wilo - WJ -X Self-priming single stage jet pump for water supply, irrigation and rainwater re-use applications.

Expedujeme vaše objednávky každý pracovný deň! Regulovatelná výtlačná výška H max 40. Udělejte si přehled o cenác. Plynulá regulace otáček na konstantní tlak se všemi výhodami včetně úspory energie , prodloužení životnosti , tichý chod , integrované jištení a ochrana proti běhu na sucho.


Nabízíme prodej: čerpadel, domácích vodáren, ručních pump, zahradních hadic, náhradních dílů k čerpadlum i vodárnám v rámci maloobchodu i velkoobchodu. Sales revenues stood at 1. WILO COR-WJ 4EM -2G. We have asserted ourselves in a challenging, tense market environment an alongside our all-time high in sales figures, we have also set a new record of 180.


UK and Worldwide delivery.

Service you would expect from a trusted UK company. V jednofázovém provedení motoru je již zabudovaná ochrana proti běhu na sucho. Samonasávací čerpadlo pro zavla. SIGMA Darling LIDO 35-2.


Plus: Kompletní zařízení s jednoduchým elektrickým zapojením. Výkon čerpadla Wilo WJ 4je řízen okamžitou poptávkou a plynulou změnou otáček. Při tom dochází k úspoře energie i ke snížení hluku. Součástí je přívodní kabel s vidlicí.


Podobné fráze: wilo wj 4dm. Více než let s Vámi! Viac ako rokov s Vami! Wide range of Wilo pumps at bolasystems. Excellent prices and fast delivery, technical advice and consulting.


On the market for over years! Pokračovaním v prehliadaní tejto stránky súhlasím s použitím súborov cookies (pozri Podmienky používania ). Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Wilo JET WJ 4X EM self-priming pump.


Wilo STAR-Z NOVA A hot water circulator pump.

Wilo -Varios PICO-STG je univerzálne riešenie zámeny v oblasti vykurovania, klimatizácie a chladenia pre rodinné domy a dvojdomy. Umožňuje štandardný a externý režim regulácie – a s pomocou funkcie Sync je možné jednoducho prevziať nastavenie vymeneného čerpadla. COR - MHIE 205-2G Obj.


Teraz tiež pre solárnu a geotermálnu energiu vďaka kompaktnej konštrukcii a novým spôsobom regulácie. Dokáže čerpat vodu až z hloubky m. Vše v jednofázovém provedení 2V. V motoru je již zabudována ochrana proti jeho přetížení. Není potřeba motorový jistič.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě