Zemnící svorka zsa 16

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažen í. Propojení ochranného vodiče na kovové předměty a konstrukce (např. trubky, nerezové stoly).


Doručení do hodin Jsme pr.

Pomocí této svorky lze př. K č bez DPH 4Kč s DPH. Součástí výrobku jsou též dvě mosazné matice Mpro. Přeskočit na konec galerie s obrázky.


Počet připojovacích bodů: 3. Tato svorka za pomocí CU pásku slouží pro pospojení potrubí v technických místnostech, nebo u bojleru. Není zapotřebí řešit průměr potrubí, pásek utáhnete na požadovaný rozměr a pak dotáhnete středovým šroubkem.

Dostupnost: skladem ks. Budějovice (e-shop) Na dotaz. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Technické specifikace se mohou změnit bez předchozího upozornění.


Obrázek zboží má pouze informativní charakter. Kč Kč s DPH Zemnicí. Tuhý plný vodič (rigid - solid conductor) 5- 16. Tuhý slaněný vodič (rigid - stranded conductor) 4- 16. Ohebný slaněný vodič (flexible - finely stranded conductor) 4- 16.


ZSA v měděném provedení. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte. Zboží je v kategorii Elektroinstalační materiál. Produkt můžete objednat v e-shopu odkarla.


Cena: EUR produktov skladom rýchle dodanie - viac na hagard.

Výrobca: EPM Elektrobečov s. Prodejna Praha Malešická - Skladevíce než ks : Sklad pobočka Teplice - Skladevíce než ks : Centrální sklad - Expedice do 2. Svorka zemnicí, SR K. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Navigace: ELTRO ŠŤASTNÝ, s. Poslední navštívené zboží.


Tisk poslat další produkt. Súčasťou výrobku sú tiež dve mosadzné matice Mpre pripevnenie vodiča medzi príložky svorky.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě