Wterm epj 3 5

Wterm epj 3 5

Ohřívače s příkonem , kW, kW, , kW a kW dokáží ohřát větší množství vody potřebné např. Výhodná je úspora vody a elektrické energie díky spotřebičům s nízkým příkonem. Hospodárný a spolehlivý ohřívač vody pro instalace s beztlakou baterií k jednomu odběrnému místu. Spotřebič je spínán hydraulicky, puštěním teplé vody na baterii, provoz je jištěn vratnou tepelnou pojistkou.


Wterm epj 3 5

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Ohřívač je tlakový, pro použití s jakoukoliv baterií. Nově přehlednější a rychlejší. Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo.


Eshop v provozu - platby převodem nebo kartou Sleva na všechno ! K č (e-shopů) CLAGE MBH 3. Kč (e-shopů) Další od: Další ohřívače vody Wterm. BB průtokový tlakový bez baterie ( ,5kW,230V,16A) malý tlakový průtokový ohřívač pro jedno odběrné místo. Může být namontován v jakékoliv poloze. Je odolný vůči výpadkům dodávky vody což je zajištěno vratnou tepelnou pojistkou která umožňuje jednoduché mechanické odstranění. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Wterm epj 3 5

Skladeks: Dostupnost: do dnů: Číslo produktu: PO10: Výrobce: Wternaše cena bez DP. Termíny a ceny doručení. Garantujeme nejlepší cenu. EPJ , H Výrobce Wterm.


Systém ohřevu vody je vyroben z MĚDI. Má VRATNOU tepelnou pojistku. Hlídat cenu Přidat recenzi Produkt vám dodá: zákazníků doporučuje obchod Doprava od 3Kč. Instalace v kompletu s beztlakou baterií, k jednomu odběrnému místu, umožňuje velmi jednoduchou montáž této sestavy. Optimální ohřívač vody pro malou kuchyňku na chatě nebo koupelnu v podkroví.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis Wterm , který používá zásadně originální náhradní díly. Výkon , kW, napätie 2V, istenie A. Výrobek 9WTERM EPJ-H BATERIE Wterm naleznete v těchto odděleních našeho e-shopu: Výprodej! Zeptejte se nás pomocí kontaktního formuláře!


Hodnocení výrobku: Výrobce. Poslat produkt Diskuse (0) Přidat k oblíbeným Tisk Zobrazeno: 308x. Varianty (0) Související (0) Podobné (0). Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Optimálny ohrievač vody pre malú kuchynku na chate alebo kúpeľňu v podkroví. ZÁRUČNÍ a POZÁRUČNÍ OPRAVY, PRODEJ DÍLŮ,SERVIS pro fy.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě