Zpětná klapka mezipřírubová

Zpětná klapka mezipřírubová

Mezipřírubová zpětná klapka má krátkou stavební délku a nízkou tlakovou ztrátu. Na přání zákazníka je možno dodávat klapky se zařízením k tlumení rázu. Používá se pro distribuci vody, plynných médií a podobně. Zpětná klapka pro neagres. DN3C zpězná klapka mezipřírubová nerez.


Dostupnost: pracovních dnů. Korozivzdorná ocel austenická. Nerezová mezipřírubová zpětná klapka model 1Author: Preisler Martin Subject: ARMAT spol.


Obecné charakteristiky: jednoduchá konstrukce a. KLAPKA ZPĚTNÁ MEZIPŘÍRUBOVÁ Teplota max. Materiály používané pro základní součásti Tělo Disk Hřídel Sedlo Spojovací mat. Otevírací tlak tlak 005. Získejte slevu pro registrované zákazníky.


Frekvence je řízena tlakem vzduchu. DNL=14mm, klapka zpětná mezipřírubová , 6Kč, 23. Oblast použití: Rozvody tepla, chladu,CZT, průmyslové. Klapka s nerezovým diskem a ovládací pákou.


Tyto armatury jsou vhodné zejména pro použití na odpadní vodu, kal, husté. Pracovní rozsah klapky s kovovým těsněním. Bezpřírubová zpětná klapa BZK. Provozní látkou může být vzduch,. Otočně zavěšený talíř zabraňuje zpětnému proudění pracovní látky do provozní teploty 120°C.


RAMENO KE ZPĚTNÉ KLAPCE , kus. Těleso a klapka z pozinkované oceli. Je určen pro vodu a jiné neagresivní kapaliny. Automaticky zabraňují zpětnému proudění média.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zamezuje zpětnému proudění přes vodoměry, a tím i nepřesnému měření spotřeby. Instalace zpětných klapek je důležitá hlavně v domech s rozvodem studené a teplé vody. Já jsem použil klasickou zpětné klapky a vyndal pružiny. Odeslat e-mailem BlogThis!


KGZK zpětná klapka jednoklapková r. Pachutěsná zpětná klapka KPK, vzduchotěsná zpětná klapka KZK, KZK-S se síťkou proti hmyzu a KZK-U s usměrňovačem vzduchu, určené pro montáž do potrubí. Internetový obchod s čerpadly, nabídka příslušenství čerpadel - zpětná klapka , zpětný ventil. Závitová zpětná klapka Cod. Pístová zpětná klapka Cod.


C konstrukce mezipřírubová zpětná klapka s elastickým těsněním, o-kroužky jsou sériově předpokládány jako přírubové těsnění, dodávány v zásilce připojení DN32. DN 1Běžně do prac. Internetové ceny, ceník.


DN 2Běžně do prac. Kontakty Zde naleznete národní a mezinárodní adresy a kontakty.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě