Wilo wj 401

Samonasávací čerpadlo pro zavlažování a zásobování vodou v domácnosti. Dokáže čerpat vodu až z hloubky m. Vše v jednofázovém provedení 2V. Majú širokú škálu využitia pri zásobovaní domácnosti, chát, chalupy alebo záhrady vodou, prečerpávaní a odčerpávaní vody, zavlažovaní pri postrekovacích systémoch alebo aj pri núdzovom odčerpávaní pri zaplavení. Prenosné čerpadlo vhodné do domu, na zavlažovanie a kropenie aj ako núdzové čerpadlo pri.


Tuotteet ja käyttöalueet. Okrem prijímania ochranných opatrení pre našich zamestnancov sa budeme prispôsobovať aj Vašim. Ready for connection thanks to its already connected meters electrical cable with shock-proof Schuko plug.


Self-priming single stage jet pump for water supply, irrigation and rainwater re-use applications. Mají širokou škálu využití při zásobování domácnosti, chaty, chalupy nebo zahrady vodou, přečerpávání a odčerpávání vody, zavlažování a provoz postřikovacích systému nebo při nouzovém odčerpávání. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. WILO JET WJ 4X EM samonasáv. Wilo Jet WJ 4X EM 197. Zařízení má integrovanou ochranu proti běhu na sucho, zpětnou klapku na výtlaku a napájecí kabel. Více než let s Vámi!


K zásobování rodinných domů, chat a jiných objektů pitnou nebo užitkovou vodou. V motoru je již zabudována ochrana proti jeho přetížení. Není potřeba motorový jistič.


This process may take some time to complete. Informace obsažené v tomto letáku nejsou závazné. Viac ako rokov s Vami!


Použity jsou materiály s vyšší teplotní odolností a čidlo teploty v hydraulické části. Součástí dodávky je napájecí kabel 5m s vidlicí. Při tom dochází k úspoře energie i ke snížení hluku. Dobrý večer mám toto čerpadlo. Krivka: Technický list vo formáte PDF.


Přiloženy jsou provozní a montážní návody pro čerpadlo i řídící skříň. Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také. Automatická samonasávací domácí vodárna COR-WJ 4EM s frekvenčním měničem kombinuje vysoký komfort obsluhy s nízkými provozními náklady při rozumné pořizovací ceně.


Plynulá regulace otáček na konstantní tlak se všemi výhodami včetně úspory energie , prodloužení životnosti , tichý chod , integrované jištení a ochrana proti běhu na sucho. A mechanical seal separates the pump housing from the motor. The pump must not run dry.


Wilo wj 401

Warranty does not cover damages to the pu mp due to dryrunning. Description of WJ -Series Pump Series WJ pumps are portable for mobile applica-tion. My dad is really angry about it and wants to buy a new pump, but we cant find anything that has enough power to deliver the water at acceptable pressure to the furthest valve.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Protokol o tlakové zkoušce vzor

Nastavení tlakového spínače vodárny

Jaký tlak v expanzní nádobě